Hvor er Gokuldham Society-pulveret Gali?

Goregaon øst

Det er en filmby, og det er et andelsboligselskab beliggende i Powder Gali, Goregaon East, Mumbai. Atmaram Bhide er dens sekretær.

Hvor ligger Tarak Mehta?

Goregaon

Ifølge Jenils Unique Vlog er sættet til Tarak Mehta Ka Ooltah Chashma placeret i Film City, Goregaon (Øst). Sættet er placeret i nærheden af ​​en berygtet have, som ofte vises i mange tv-serier, herunder C.I.D., F.I.R., osv.

Hvad betyder gokuldham?

Gokuldham er en tæt befolket øvre middelklasse lokalitet i Mumbai, Indien, tæt på Goregaon jernbanestation. Det har over hundrede boligbyggerier fra 5 til 45 etager høje, og kommende byggerier loves at være højere.

Findes der et Gokuldham-samfund i virkeligheden?

I populærkulturen Fiktive rammer for Gokuldham-samfundet i Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah sitcom er angiveligt placeret i Goregaon.

Hvem er den reelle ejer af Gada elektronik?

Shekhar Gadiyar

Ikke Jethalal, men Shekhar Gadiyar er ejer af Gada Electronics. Butikken ejes af Shekhar Gadiyar, og den har rigtige elektroniske varer.

Hvorfor forlod Tapu TMKOC?

Bhavya forlod TMKOC for at forfølge en karriere i film. Han forlod showet, fordi den unge skuespiller ønskede at forfølge en fuldgyldig karriere i film, og i et nyligt interview afslørede Gandhi, om det har påvirket hans popularitet, hvis han forlod programmet.

Kan vi gå ind i Film City?

Selvom filmbyen er åben for offentligheden for rundvisninger, skal man have en forudgående tilladelse for at komme ind i den.

Er Gokuldham-samfundet i virkeligheden?

Hvem er den egentlige ejer af Gada elektronik?

Hvem er den rigtige ejer af Gada Electronics i det virkelige liv?

Hvem er ejeren af ​​Gada Electronics?

Alle Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah-fans ved, at Gada Electronics, butikken ejet af Jethalal (Dilip Joshi), er en karakter i sig selv.

Hvad er lønnen for Tarak Mehta?

Ifølge en rapport fra India.com bliver han betalt cirka 1,5 lakh Rs per episode og er den bedst betalte skuespiller i showet. Shailesh Lodha har spillet hovedrollen som Tarak Mehta i sitcom siden juli 2008. Han får efter sigende omkring 1 lakh Rs per episode.

Hvorfor forlod Tapu Tmkoc?

Hvorfor blev Old Tapu udskiftet?

Karriere. Fra 2008 til 2017 optrådte Gandhi i komedieshowet Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah som Tipendra Jethalal Gada (almindeligvis kendt som Tappu), søn af Jethalal og Daya. Han forlod showet for at forfølge en karriere som filmskuespiller og sagde, at skaberne ignorerer hans karakter i showet.

Hvorfor er Tapu ændret?

Nu er den lille Tapu, vi så på skærmen, blevet voksen. Bhavya Gandhi, der essayede rollen som Dayas (Disha Vakani) søn Tapu i TMKOC, forlod showet i 2017 efter at have været en del af det i 9 år. Han forlod TV-showet for at forfølge sin karriere i film og eksperimentere inden for skuespil.

Hvordan kommer jeg ind i Film City?

Den bedste måde at nå Film City på er ved at hoppe ombord på et lokaltog på Western Line fra Churchgate station til Goregaon station. Fra Goregaon kan du tage en rickshaw til Film City. Du kan også leje en taxa, som kan sætte dig af lige ved dørene til Film City. Busser til Goregaon er også tilgængelige.

Hvorfor forlod Tapu Tarak Mehta?

Er Jethalal shop ægte?

Jethalals butik med titlen Gada Electronics er en rigtig butik ejet af Shekhar Gadiyar beliggende i Khar, Mumbai. Gada Electronics' gåde er imidlertid et sæt i filmbyen Mumbai.

Hvem er den nye Daya i Tarak Mehta?

Divyanka Tripathi

Divyanka Tripathi er den næste Dayaben i Taarak Mehta Ka Ooltah Chashma Her er, hvad hun har at sige.