Hvad er temaet efter tyve år?

Lektionsopsummering Henrys novelle, 'After Twenty Years', fokuserer på genforeningen af ​​to gamle venner: Jimmy og Bob. Gennem deres korte møde udforsker de to temaerne venskab, loyalitet og tillid. Bobs punktlighed i at holde sit møde med Jimmy viser måske bedst hans loyalitet over for deres venskab.

Hvad er den mest betydningsfulde hændelse i historien efter tyve år?

Den mest betydningsfulde hændelse i historien er, da Jimmy Wells sender en politibetjent i almindeligt tøj for at arrestere Bob. Hvad er klimakset i historien "Efter tyve år"? Bob identificerer, at manden, han taler med, ikke er hans ven. Faktisk er manden en politibetjent i almindelig tøj.

Hvad er problemet efter tyve år?

Den centrale konflikt i O. Henrys ironiske novelle "Efter tyve år" er et internt problem. Politimanden, JImmy Wells, er splittet mellem sin pligt som lovens officer og sin loyalitet og venskab over for sin ungdoms ven, 'Silky' Bob, som er ankommet til deres tidligere arrangerede tyve-årige genforening.

Hvilken type historie er efter tyve år?

novelle

Hvad tænkte politimanden på?

Han ved, at politifolk altid er mistænksomme over for mænd, der bare står ét sted og laver ingenting og ser uskyldige ud, fordi de kunne være udkigsposter (Bob har været involveret i kriminelle aktiviteter i så længe som tyve år). O. Henry ønskede, at distriktet skulle være næsten totalt ubefolket.

Hvad hedder politibetjenten efter tyve år?

Jimmy Wells

Hvilken forskel finder Bob i Jimmy efter 20 år?

Forklaring: I novellen "After Twenty Years" af O. De var så tætte på hinanden, at da den unge Bob forlod New York City for at tage mod vest og tjene sin formue, udklækkede vennerne en plan om at mødes igen på den samme restaurant efter tyve år med den absolutte tillid til, at de begge ville. Og det gjorde de faktisk begge to.

Hvem lod, som om han ikke havde genkendt Jimmy i slutningen af ​​historien?

Ans. Ben Price lod som om han ikke genkendte ham, fordi han er vidne til Valentines reformation og ønskede at give ham en chance for at nyde sit nye liv. 1.

Hvorfor skriver Jimmy til sin gamle ven Billy?

Hvorfor skriver Jimmy Valentine et brev til sin ven Billy? Jimmy har brug for Billys hjælp til at knække et pengeskab. Billy bad om råd, og Jimmy svarer. Jimmy vil give Billy sine sikre cracking-værktøjer.

Hvad sker der, når Jimmy og Annabel ser hinanden første gang?

Jimmy ser først Annabel uden for sin fars bank, mens han hylder potentielle pengeskabe, og han forelsker sig straks i hende og fordømmer sit liv for kriminalitet. Mens han forklædt som Ralph, bliver Annabel også forelsket i Jimmy, og hun er selve grunden til, at han begynder at leve det ligetil som skosælger.

Hvad får Jimmy til at blive en anden mand?

Hold musen over for mere information. Jimmys forandring blev udløst af hans forelskelse ved første blik i den smukke og yderst respektable Annabel Adams.

Hvad gav vagtchefen Jimmy?

Da Jimmy bliver løsladt fra fængslet, råder vagtchefen ham til at "rette op" og "gøre sig selv til en mand", og hævder, at Jimmy "ikke er en dårlig fyr i hjertet." Hans råd til Jimmy antyder, at billetten til det lige liv er et ærligt erhverv, og herigennem O.

Hvem har skrevet under på Jimmys benådning?

Guvernør

Hvordan reagerer Jimmy på sin frigivelsesmeddelelse?

Svar: Umiddelbart efter han er løsladt fra fængslet, fortsætter Jimmy med at begå indbrud. Han ser ikke ud til at have ændret sig, og han viser bestemt ingen skyld i sine handlinger. Teksten fortæller os, at det første sted, han besøger, efter han er kommet ud af fængslet, er Mike Dolans restaurant og kro.