Hvorfor blev Pickers afbrudt?

Fans undrede sig over, hvorfor American Pickers ikke længere blev vist på History-kanalen. Det blev rapporteret, at showet ikke kunne filmes på grund af Covid-19-pandemien, hvilket betød, at de ikke nemt kunne rejse på vejen for at lede efter antikviteter. En fan sagde: "At aflyse et fantastisk show på grund af en hat er vanvittigt.

Hvem døde på American Pickers?

Frank Fritz lever og sparker, hvilket betyder, at 'American Picker's cast dies'-rygtet var en fup. Men Frank og Mike hyldede og dedikerede en episode til en vis 'Staunton Al Morkunas. Han døde den 8. august 2017 i en alder af 70 år.

Døde Dave fra American Pickers?

Døde Dave Ohrt på American Pickers? David Ohrt alder 82 livslang beboer i Hudson døde onsdag den 15. juli 2015 på Regions Hospital i St. Paul. Han blev født som søn af Martin og Edna (Meyer) Ohrt den 1. april 1933 i Hudson.

Hvad skete der med plukkere?

Frank havde taget en pause i sæson 8 og 9 og tog til Facebook for at forklare sit fravær og skrev: "Mange af jer har undret jer over mit helbred og mit vægttab. "Jeg har en sygdom kaldet Crohns [sygdom], som til tider er svær at håndtere. Jeg begyndte at tabe mig og løb med det!

Er Danielle gift med Mike på American Pickers?

Mike, på den anden side, har kun været gift én gang, med en kvinde ved navn Jodi Faeth. Jodi og Mike mødtes i 1994 og begyndte at date kort efter. De knyttede til sidst knuden tilbage i 2012 og deler en datter ved navn Charlie. I juli 2021 rapporterede TMZ, at Jodi havde søgt om skilsmisse fra Mike.

Er Danielle stadig på plukkere?

I øjeblikket sendes "American Pickers" sæson 22, og indtil videre er Danielle stadig med i afsnittene. Hun er også stadig opført som et af rollebesætningerne på showets IMDB-side.

Hvem er Danielle gift med på American Pickers?

Alexandre De Meyer Danielle Colby/Ægtefælle

Mød hendes mand Alexandre. Mike Wolfe og Frank Fritz er ikke de eneste mænd i American Pickers-stjernen Danielle Colbys liv! Mød hendes mand, den franske kunstner Alexandre De Meyer!

Hvorfor er Frank Fritz ikke med i American Pickers 2020?

Fritz' sidste afsnit blev sendt i marts 2020. Han vendte ikke tilbage til seriens seneste parti af episoder, som blev filmet midt i den igangværende coronavirus-pandemi, med henvisning til rygkirurgi og igangværende komplikationer fra Crohns sygdom. I mellemtiden fortæller Fritz til den britiske tabloid The Sun, at han og Wolfe er faldet ud af kontakten.

Er Frank og Mike partnere?

Det faktum, at Mike og Frank bruger så meget tid sammen på at rejse på tværs af landet, fik sladdere sind og mund til at løbe løbsk. Mike har dog været i et forhold med sin kæreste (nu kone) i hele showets varighed. Frank er betydeligt mere privat i at afsløre detaljer om sit personlige liv.

Hvem er Mike gift med på American Pickers?

Jodi Faethm. 2012 Mike Wolfe/ægtefælle

American Pickers-stjernen Mike Wolfes kone Jodi ansøger om skilsmisse efter næsten 9 års ægteskab. American Pickers medvært Mike Wolfes kone, Jodi Catherine Wolfe, har søgt om skilsmisse efter næsten ni års ægteskab.

Er Frank stadig på American Pickers?

Frank har ikke optrådt på American Pickers siden en episode i marts 2020 på grund af en opslidende rygoperation, som efterlod ham med omkring 185 sting og to stænger i rygsøjlen.

Forlod Frank Fritz American Pickers 2021?

Frank Fritz vender ikke tilbage til American Pickers. History Channel tog deres beslutning officiel, og stjernen Mike Wolfe ønsker sin tidligere medvært det bedste. Mike Wolfe siger, at han vil savne Fritz og ønsker ham alt det bedste på hans næste satsning.

Hvorfor er Frank ikke længere med i American Pickers 2021?

American Pickers' Frank Fritz vender ikke tilbage til History Channel-serien midt i en fejde med medvært Mike Wolfe. Han vendte ikke tilbage til seriens seneste parti af episoder, som blev filmet midt i den igangværende coronavirus-pandemi, med henvisning til rygkirurgi og igangværende komplikationer fra Crohns sygdom.