Hvad er en TextNow-abonnent?

TextNow er en VoIP-tjeneste (Voice over Internet Protocol), der giver brugere mulighed for at sende sms'er og ringe til et hvilket som helst nummer i Canada og USA. TextNow giver brugeren et rigtigt telefonnummer, som kan bruges på enhver smartphone, tablet eller stationær computer med internetforbindelse.

Fungerer TextNow uden WiFi?

Der er flere muligheder: TextNow tilbyder dig et personligt telefonnummer og forbindelser til at foretage gratis, annonceunderstøttede telefonopkald og sms'er. Men det skal være med en telefon, der er kompatibel med Sprint-netværket. Og du kan heller ikke surfe på internettet. Det vil koste dig mindst $19,99 om måneden.

Vises TextNow-appen på telefonregningen?

Nix! Opkald foretaget via TextNow på en dataforbindelse vises ikke på dit mobilselskabs regning.

Hvor mange TextNow-numre kan jeg have?

Kan jeg have flere telefonnumre? Ja, du kan oprette flere TextNow-konti med deres eget unikke login for at beholde mere end ét nummer i dit arsenal, men du kan ikke have mere end ét tildelt nummer til en konto ad gangen.

Kan jeg overføre mit TextNow-nummer?

Re: Overfør nummer fra TextNow "du skal have din nye operatør til at kontakte os på [email protected] for yderligere hjælp til at portere dit nummer ud til dem. “

Hvordan ved du, om et TextNow-nummer er aktivt?

Hvis du ikke ejer kontoen og ikke har en textnow konto, kan du oprette en og sms'e nummeret, hvis det dukker op som et navn, så er nummeret aktivt. Hvis det ikke gør det, er nummeret ikke aktivt.

Kan jeg hente slettede beskeder fra TextNow?

I betragtning af vores privatlivspolitikker er vi ikke i stand til at hente nogen af ​​dine slettede beskeder. Når det er sagt, hvis du logger ind på din konto via vores hjemmeside (www.textnow.com), kan du sandsynligvis se dine seneste korrespondancer ved at klikke på SMS og ring online.

Kan du logge ind på TextNow med telefonnummer?

Med TextNow er dit telefonnummer knyttet til din TextNow-konto. Da din konto bor på vores server (og ikke i en fysisk chip), kan du få adgang til den hvor som helst, når som helst, blot ved at oprette forbindelse til WiFi.

Kan en sms-abonnent ringe til dig?

Kan en sms-abonnent modtage telefonopkald? En sms-abonnent er en person, der bruger internettet til at foretage telefonopkald, beskeder eller e-mail-adresser. Du kan ikke henvende dig til dem, de modtager ikke telefonopkald, men du kan sende dem voicemail, det vil blive konverteret til dem som en almindelig tekst.

Kan du bruge TextNow uden appen?

Og jeg kender nogle ældre mennesker, der slet ikke bruger apps; de mangler bare en telefon. Så lad os gense denne overbevisende plan introduceret af TextNow for omkring et år siden: Ubegrænsede annonceunderstøttede opkald og tekstbeskeder, helt gratis.

Hvordan kan du se, om nogen er på TextNow?

Hej Francisco: Du kan identificere TextNow-nummeret ved at kontrollere følgende:

  1. E-mailadressen, der er knyttet til TextNow-kontoen, hvis den er indtastet af brugeren.
  2. For- og/eller efternavnet på TextNow-kontoen, hvis det er indtastet af brugeren.
  3. IP-adresseoplysninger.
  4. Optegnelser over telefonopkald.
  5. Tekstbeskedposter.

Kan nogen blokere et TextNow-nummer?

Vi tager disse rapporter alvorligt, og du kan blokere TextNow-numre ved at sende en sms med "#STOP".

Hvad sker der, hvis jeg sender en sms til en, der har blokeret mig?

Hvis en Android-bruger har blokeret dig, siger Lavelle, "dine tekstbeskeder vil gå igennem som normalt; de vil bare ikke blive leveret til Android-brugeren." Det er det samme som en iPhone, men uden den "leverede" meddelelse (eller mangel på samme) til at lede dig ind.

Hvordan kan jeg sende en sms til en, der har blokeret mig?

Hvordan sender jeg en sms, hvis jeg er blokeret? Du kan ikke. Denne person har lukket for al kommunikation fra dit nummer via sin telefon.

Når nogen blokerer dig på deres telefon, ringer den stadig?

Hvis du ringer til en telefon og hører det normale antal ring, før du bliver sendt til telefonsvareren, er det et normalt opkald. Hvis du er blokeret, vil du kun høre et enkelt ring, før du bliver omdirigeret til voicemail. Hvis mønsteret med én ring og direkte til telefonsvarer fortsætter, kan der være tale om et blokeret nummer.