Hvor er Indsæt-tasten på et bærbart tastatur?

Nogle gange vist som Ins, er Insert-tasten en tast på de fleste computertastaturer i nærheden af ​​eller ved siden af ​​backspace-tasten.

Hvordan låser du Insert-nøgle op?

Tryk på "Ins"-tasten for at slå overskrivningstilstand fra. Afhængigt af din tastaturmodel kan denne tast også være mærket "Indsæt". Hvis du blot vil deaktivere overskrivningstilstand, men beholde muligheden for at slå den til igen, er du færdig.

Hvordan slår jeg Indsæt-tasten fra på mit tastatur?

Du kan deaktivere Indsæt-nøglen ved hjælp af registreringseditoren. Sådan gør du: Tryk på Windows-tasten på dit tastatur. Skriv "registry editor" (ingen anførselstegn)...

  1. Tryk på knappen OK.
  2. Du kan nu afslutte registreringseditoren og genstarte din computer.
  3. Når du har genstartet din computer, vil Indsæt-nøglen blive deaktiveret.

Hvordan slår jeg Indsæt nøgle fra i Windows 10?

Rul gennem listen til venstre, og klik på "Special: Indsæt (E0_52)," klik på "Sluk nøglen (00_00)" på listen til højre, og klik derefter på "OK" for at omdanne nøglen.

Hvordan slår jeg Indsæt nøgle fra i Gmail?

svar på en besked, eller KOMPONER en ny besked, gå til brødteksten i e-mailen, og indsæt-tasten kan igen slå Overskriv til eller fra.

Hvad er forskellen mellem to indsæt skrivetilstande?

Svaret ligger lidt i spørgsmålet. I typeover-tilstand vil hvert tegn, du skriver, overskrive eller overskrive tegnet ved siden af ​​det. I indsættelsestilstand får hver tegntype alt til at flytte sig, mens du skriver, og indsætter den nye tekst i midten af ​​den gamle tekst.

Hvad er Insert-nøglen på HP Elitebook bærbar?

Tryk på Shift + 0 på det numeriske tastatur for at gå til Indsæt-tilstand. På en bærbar computer skal du muligvis bruge Fn for at komme til 0 på det numeriske tastatur.

Hvordan gør du på en bærbar?

Sådan får du @-symbolet på en Windows-laptop. På en bærbar computer med et numerisk tastatur skal du trykke på Ctrl + Alt + 2 eller Alt + 64.

Hvordan bruger jeg funktionstaster på HP EliteBook?

Skift indstillingen af ​​fn-tasten (funktion) på visse HP Business ProBook- og EliteBook-modeller.

  1. Tryk på fn og venstre shift-tast på samme tid for at aktivere fn-tilstand (funktion).
  2. Når fn-tastens lys er tændt, skal du trykke på fn-tasten og en funktionstast for at aktivere standardhandlingen.