Hvem sang de originale Blinding Lights?

The Weeknd

Blændende lys

"Blindende lys"
EtiketXO Republik
Sangskriver(e)The Weeknd Ahmad Balshe Jason Quenneville Max Martin Oscar Holter
Producent(er)Max Martin Oscar Holter The Weeknd
The Weeknd singler kronologi

Er Blinding Lights en genindspilning af en 80'er sang?

Når man lytter til "Blinding Lights", er det tydeligt, at Weeknd, Martin og deres andre samarbejdspartnere vælger meget bevidste referencepunkter i 1980'erne, men stadig får sangen til at lyde helt nutidig. Men en af ​​måderne, vi kan høre den moderne kvalitet på, er den underliggende 808 baslyd.

Hvilken 80'er sang lyder som Blinding Lights?

A-has "Take On Me" og The Weeknds "Blinding Lights" har så mange lignende lyde, næsten som om de skulle blandes sammen...

Hvad er den originale sang af Blinding Lights?

Mange siger, at Blinding Lights originale sang er Rod Stewarts 'Young Turks', men det er det ikke ligefrem, for hvad Blinding Light gør, er at sample en anden sang. Men hvad er en prøve? en sample er en del (sample) af lyd, typisk en melodi fra en sang.

Er Blinding Lights i GTA 5?

GTA Online Player genindretter The Weeknd's Blinding Lights Music Video In-Game. Efter et par hurtige nærbilleder og interiører af en af ​​GTA 5's superbiler, blinker videoen titlen på sangen ligesom originalen, efterfulgt af flere hurtige klip, der påkalder The Weeknds hitsingle.

Hvorfor er ugen så rig?

Abel blev rig, efter at han begyndte at producere sine egne projekter. I 2010 mødte han produceren Jeremy Roe, som hjalp ham med at lære mere om den mørke R&B-musikstil. Udover at tjene millioner af fans online, blev The Weeknd både rig og succesrig kort efter at han udgav sit debut-mixtape - "House of Balloons".

Hvad er ugens største hit?

  • Kan ikke mærke mit ansigt. The Weeknd.
  • Optjent det (Fifty Shades Of Grey) The Weeknd.
  • Starboy. The Weeknd med Daft Punk.
  • Gem dine tårer. The Weeknd.
  • Jeg føler det kommer. The Weeknd med Daft Punk.
  • Hjerteløs. The Weeknd.
  • Bed for mig. The Weeknd og Kendrick Lamar.
  • Om natten. The Weeknd. Toppede som #5 den 2.19

Hvad er ugens nummer?

Her er opsummeringen: (Radio.com) The Weeknds telefonnummer er (647) 794-9223, ring til det, og han kan ringe tilbage til dig.

Hvilken bil er i blændende lys?

Mercedes-AMG GT roadster

Sangerinden The Weeknds store hit "Blinding Lights" blev skudt med en Mercedes-AMG GT roadster i en hovedrolle og en Mercedes SUV som jagtbil. Sangen blev først hørt i en reklame for Mercedes EQC elektriske SUV.

Er Blinding Lights i GTA?

Moderne 80'er GTA 6 byder på "Blinding Lights" af Weeknd. Det er syv år siden, at GTA 5 blev udgivet, og spillere ser nu aktivt frem til at tage overgangen fra Los Santos-verdenen til den helt nye oplevelse af, hvad GTA 6 har at byde på.

Er Blinding Lights i en film?

The Weeknd debuterer sit nye nummer, 'Blinding Lights,' i denne film til Mercedes | Muse af Clio.

Hvad er ugens bil?

Den berømte McLaren P1 i The Weeknds bilsamling er faktisk "renere end dine kirkesko". Først afsløret for fans i sangerens 2016-hit "Starboy", gør den slanke coupés overjordiske kurver og overordnede form den til en hoved-turner, uanset hvor den går.