Bruger du grundskoleundervisning med stort i en sætning?

Egennavne skrives med stort. Jane Does hovedfag er grunduddannelse.

Skriver du navnet på en skole med stort?

Sæt store bogstaver i navne på specifikke steder og institutioner (virksomheder, skoler, bygninger, parker osv.) Jon dimitterede fra South Miami High School. ingen kasketter – Jerry blev aldrig færdig med gymnasiet. Skriv KUN retningsord med stort, når de henviser til et område af landet og ikke en retning.

Skal ungdomsskolen skrives med stort i en sætning?

Du ville kun skrive ordene "junior high", hvis de var en del af navnet på en bestemt skole (f.eks. "Jeg plejede at undervise i kunst på Walker Mill Junior High"). Men når du taler generelt, skal du ikke skrive disse ord med stort (f.eks. "Jeg husker med blandede følelser mine år på ungdomsuddannelsen").

Skal din karakter i skolen skrives med stort?

Udnytter du klassetrinene i skolen? Klassetrin i skolen skrives generelt med stort, hvis ordet "karakter" går forud for ordenstallet på karakteren, såsom i "klasse 8." Dette er også tilfældet, når et klassetrin bruges i en titel eller overskrift, da de fleste ord er med stort.

Hvornår skal grundskolelærere skrives med stort?

Der er ingen grund til at skrive "lærer" med stort. Det er ikke en tildelt titel, det er en jobbeskrivelse.

Er titlen specialpædagog med stort bogstav?

Ingen versaler, medmindre det er en titel eller et egennavn, hvilket hverken ordene "special" eller "pædagog" er. Det er som om en maskiningeniør eller en havbiolog heller ikke ville udnytte deres jobbeskrivelser.

Hvad er forskellen mellem gymnasiet og gymnasiet?

I det amerikanske skolesystem er gymnasiet normalt opdelt i to separate skoler. Den ene hedder mellemskolen og består af 6., 7. og 8. klasse. Og den anden hedder gymnasiet og har 9. til 12. klasse. Ved afslutningen af ​​gymnasiet vil eleverne normalt tage en samlet eksamen.

Bruger du jobtitler med store bogstaver?

For at opsummere brugen af ​​store bogstaver i stillingsbetegnelser bør du altid skrive stillingsbetegnelsen med stort, når den kommer umiddelbart før personens navn, i en formel sammenhæng, i en direkte adresse, i en CV-overskrift eller som en del af en signaturlinje.