Hvor meget vejer en PS5-pakke?

10 lbs

Hvor meget vejer en PlayStation i kg?

I betragtning af dens store størrelse er det ingen overraskelse, at konsollen også har en vis styrke. Standardudgaven vejer 9,9 pund (4,5 kg).

Er det dyrt at sende vægte?

Håndvægte er så dyre at sende, fordi de normalt er en billig vare i forhold til deres vægt. Forsendelsesomkostninger er hovedsageligt beregnet efter vægt og afstand.

Hvor mange gram er en PS4?

2.764 gram

Hvor tung er den originale PS4?

omkring 2,8 kg

Hvor stor er en PS5?

15,4 tommer

Hvorfor er PS5 så høj?

Da PS5 er meget mere kraftfuld end sin tidligere generations modstykke, kræver den et større termisk kabinet for at imødekomme stigningen i kraft. Et større termisk kabinet gør så den samlede konsol mere omfangsrig, hvilket forklarer PS5's nye look.

Hvorfor er PS5 så enorm?

I et interview med Nikkei Xtech i tirsdags forklarede Yasuhiro Ootori, Sony Interactive Entertainment VP for mekanisk design (som du måske husker fra den PS5-teardown-video), at køleblæseren er synderen bag PS5'ens betydelige bulk.

Hvorfor er PS5 så tung?

PS5-køleventilatoren er en af ​​hovedårsagerne bag konsollens store størrelse, har et interview med ingeniør Yasuhiro Otori afsløret. Men Otori forklarer i artiklen, at det er "sværere" at styre to blæsere end bare én, og derfor besluttede de at gå efter den enkelte blæser og til gengæld den tykke konsol.

Hvorfor er min PlayStation 4-fan så høj?

Normalt placerer vi vores PS4-konsol vandret. Hvis du drejer den til lodret, kan det sandsynligvis fjerne noget varme og støj fra din konsol. Som vi nævnte ovenfor, er din højlydte PS4-fan sandsynligvis forårsaget af selve støvet. Så du skal rense din PS4-blæser for at dæmpe den.

Hvorfor er min PS4-blæser så høj efter rengøring?

Du vil sandsynligvis opdage, at siden af ​​kølepladen nær ventilatoren er dækket af støv og snavs. Det, der normalt skal gøres, er, at PS4'en skal renses for støv, som du sagde, og den termiske pasta påføres igen, fordi det er almindeligt, at PS4'er har dårlig termisk pasta-påføring fra fabrikken.

Hvorfor er min PlayStation-fan så høj?

I alle disse tilfælde kan en højlydt PS4-fan spores til, at den skal dreje hurtigere. Køleventilatoren reagerer automatisk på, at konsollen varmes op, snurrer hurtigere og forårsager en højere støj. Efter flere års brug kan ventilationsåbningerne på PS4 også have en ophobning af støv.

Er coil whine dårlig til PS4?

Det er normalt, bare rolig. Har det også, jeg skiftede min konsol 3 gange, alle dem gjorde det samme.

Hvordan forhindrer du PS4 i at blive overophedet uden at skille den ad?

Når du opsætter din PlayStation i et underholdningscenter, skal du ikke skubbe siderne eller bagsiden mod en væg eller en anden overflade. Dæk heller ikke din konsol med noget. Der er luftåbninger på siderne og bagsiden af ​​konsollen, der hjælper blæseren med at forhindre, at PS4 bliver overophedet.