Hvordan låser du op for darkshore-krigsfronten?

Du skal være niveau 120 og ilvl 335 for at stå i kø til Darkshore Warfront. Hvis det er første gang, du går ind i Darkshore Warfront-indhold, skal du gennemføre en introduktionsmission for at låse op for adgang til at stille Battle for Darkshore-kontoen i kø.

Hvor mange har du brug for til heroisk krigsfront?

Spillere kan kun stå i kø til Heroic Warfronts, når de er i en raid-fest med enten 10 eller 20 spillere. Fjendernes helbred og skader i Warfront vil skaleres baseret på antallet af spillere, du har over minimum 10 personer i partiet.

Hvordan låser jeg op for normale Warfronts?

For at låse op for adgangen til Warfronts-funktionen skal du udjævne en karakter til 50 og fuldføre en kort, indledende quest-linje til hver Warfront. Du skal udføre quest-linjerne med en karakter fra hver fraktion for at låse op for både Horde- og Alliance Warfront-adgang på hele kontoen.

Hvordan låser du op for heroiske krigsfronter?

For at få adgang til Heroic Warfront-quests skal du først låse op for normale Warfronts. Hvis du en fraktion ændrer din karakter, bliver du nødt til at genlåse op for normale krigsfronter på din nye fraktion.

Hvordan kommer jeg til Arathi?

Fra Ironforge løb mod øst mod Loch Modan, tag vejen i Loch nord gennem Dun Algaz passet og ind i vådområderne. Følg vejen, mens den løber mod nord, nordøst og derefter vest. Når vejen deler sig og går mod nord, følg den mod nord. Du passerer den ødelagte bro Thandol Span, og du vil være i højlandet.

Hvordan får man en krigsfront?

Lancering af en Warfront Warfronts vil bruge et system, der ligner Broken Shore-bygningerne - Din fraktion skal indsamle ressourcer for at udløse dem. Når nok ressourcer er indsamlet, vil din fraktion være i stand til at starte et Warfront-angreb.

Hvordan får jeg det 7. Legion-pladesæt?

The 7th Legionnaires er Warfront-sættet. Niveau 1 – brikker opnået som belønning for at fuldføre Stromgarde Warfront. Niveau 2 – stykker opnået som dråber fra sjældne i Arathi Basin, Arathi Basin verdensbosser, 7. Legion udsendte missioner og nogle som 7. Legion omdømmebelønninger.