Har visionworks en garanti?

Love What You See-garanti: Hvis du på nogen måde er utilfreds med et komplet køb af et par briller, kan det blive returneret til Visionworks inden for 100 dage efter den oprindelige købsdato.

Kan du returnere dine receptpligtige briller?

Mange optikbutikker tilbyder tilfredshedsgarantier og vil erstatte brillerne, tilbyde fuld refusion eller en butikskredit, hvis du har en klage over, hvordan dine briller ser ud på dig. Dette ville være en mulighed inden for en vis tidsramme - typisk en til fire uger fra købsdatoen.

Har receptpligtige briller en garanti?

Normalt har linser et års garanti, rammer et eller to år, tilbehør et års garanti. Du nyder godt af garantien, så længe du respekterer vilkårene i aftalen for produktet. Det betyder, at det ikke dækker ridser, brud eller andre fejl opstået ved forkert brug eller opbevaring af brillerne.

Hvor meget koster erstatningsglas til briller?

Vores udskiftningspriser for brilleglas er ekstremt overkommelige, startende ved kun $39/par, med en ordregennemsnit på omkring $100, afhængigt af den brede vifte af brilleglasmuligheder, inklusive overgange, anti-glare og solbrillelinser.

Kan jeg beholde mine stel og få nye linser?

Typisk vil optiske butikker erstatte linserne for dig, hvis dine stel er i god stand, og formen på linserne ikke er for kompliceret. Andre muligheder omfatter online-forhandlerne Lensabl og EyeglassX, som specialiserer sig i receptpligtige linser til eksisterende briller.

Virker justerbare briller virkelig?

Det virker sådan set, men er ingen erstatning for et rigtigt par briller. Linserne er lavet af et par billig plast, hvoraf den ene er bevægelig. Du kunne bruge dem i en nødsituation, men du ville være bedre forsynet ved at gå til en øjenundersøgelse og et par rigtige briller. Generelt vil jeg ikke anbefale denne vare.

Kan jeg skifte stellet på mine briller?

Ja, du kan gøre det. Selvom nogen fortæller, at ændring af stel kun kan forårsage sløret syn, fordi PD af linserne måske ikke passer til dine øjne, har jeg stadig udskiftet mine grimme gamle brillestel. Du kan sikkert sætte dine gamle linser i en ny brilleramme. Men sørg for, at det nye stel kan passe korrekt til dine gamle linser.

Hvad er det billigste sted at købe briller?

Du finder lavere priser hos online-forhandlere som Zenni og EyeBuyDirect. Alligevel kan den overordnede kvalitet af stel, linser og købsoplevelse være forskellen værd i pris. Hvis du er mere tryg ved at tale med en læge og prøve rammer personligt, er Costco et godt valg.

Hvad er det bedste sted at købe briller?

De bedste steder at købe briller online

  • Vores valg. EyeBuyDirect. Overlegent udvalg, ensartet kvalitet. Næsten alle kan finde stel, de kan lide, og linser, der passer til deres recept hos EyeBuyDirect.
  • Også fantastisk. Liingo briller. Gratis prøveversion af rammen i hjemmet, overlegen returpolitik.
  • Også fantastisk. Zenni optisk. En budgetmulighed - en slags.

Hvor meget koster det at sætte linser i stel hos Walmart?

Nogle Walmart's vil erstatte linserne i dine stel, og da de ønsker at sælge deres egne stel, tilføjer de normalt $25,00 til prisen på linserne i en kundes egen stel.

Kan jeg medbringe min egen recept til LensCrafters?

Vi accepterer gerne enhver gældende, gyldig recept fra en autoriseret optometrist eller øjenlæge. Du behøver ikke at have en eksamen * hos en uafhængig læge på et LensCrafters-sted for at købe briller. Det er dog vigtigt at planlægge en årlig øjenundersøgelse for at sikre dine øjnes sundhed.

Hvor meget koster det at reparere brillestel?

Gennemsnitlig pris og varighed for reparationer af briller

Almindelige reparationerGennemsnitlige omkostningerGennemsnitlig tidsramme
Fusing plast brillestel$35 til $4524 til 48 timer
Svejsning titanium brillestel$45 til $5524 til 48 timer
Justeringer og eftersyn$10 til $3924 til 48 timer
Ødelagte skruer på brillestel$12 til $2924 til 48 timer

Hvor meget koster linser på visionworks?

Visionworks er dedikeret til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Med vores klare og enkle prisfastsættelse kan du få et komplet par briller med ikke-refleksbelægning for så lavt som $120. Vores enkle linsepriser sikrer, at du får det perfekte objektiv med standard-, plus- og premium linsepakker.