Hvor lang tid sendes pakken fra Kinas sorteringscenter?

Ifølge statistikken på et professionelt sporingswebsted tager det så længe som 180 dage og så kort som 3 dage for en pakke at nå sin destination fra Kina, og de fleste pakker er blevet leveret med succes.

Hvorfor er min pakke stadig i transit fra Kina?

Pakken forbliver i transit, indtil chaufføren/postbudet afleverer den. Når pakken sidder fast i transit betyder det, at pakken ikke længere bevæger sig mod sin destination, og den enten opbevares i et af kurerfirmaets depoter til yderligere kontrol eller sidder fast i tolden.

Hvad er det regionale sorteringscenter?

Sorteringscentret er hvor al post fra området behandles, breve, lejligheder, pakker og så videre. Derfra sendes til det rette sorteringsanlæg til lokal levering. Så pakken er ankommet, betyder det, at sorteringsanlægget har det, hvor det vil blive sorteret og sendt videre hen ad vejen. Vi kalder dem behandlingscentre.

Hvad betyder afsendt fra sorteringscenter USPS?

Betyder, at din pakke var indlæst klar til næste destination.

Behandler UPS på søndag?

USPS leverer UPS SurePost®-service lørdag og søndag i de fleste større byområder. UPS Next Day Air® og UPS 2nd Day Air®-forsendelser bliver fortsat leveret om lørdagen og er ikke begrænset til leveringsområder på lørdag.

Er en lørdag en hverdag for UPS?

Lørdag betragtes som en hverdag for UPS-forsendelse, men kun for tidskritiske forsendelser. Almindelige ordrer leveres mandag til fredag, og enhver vare leveret på en lørdag skal have et "Saturday Delivery"-mærkat på pakken.

Leverer UPS Next Day på lørdag?

Lørdagslevering er tilgængelig for UPS Next Day Air® Early, UPS Next Day Air®, UPS 2nd Day Air®, UPS Ground og UPS 3 Day Select™ forsendelser til udvalgte større storbyområder i USA.

Er søndag en hverdag for UPS?

UPS og FedEx arbejder begge på standard hverdage (mandag-fredag), og leverer ikke lørdag (medmindre lørdag levering er angivet) eller søndag. Medtag venligst ikke den dag, din pakke afsendes, når du beregner leveringsdage i transit.