Hvordan går du ind i 3. person i Garry's Mod?

Tryk på tilden på dit tastatur (det er den lille krumspring: ~) for at få konsollen frem. Du vil derefter se en prompt, hvor du kan skrive "sv_cheats 1" og derefter "tredjeperson." Hvis din server har cheats aktiveret, kan du bare skrive "tredjeperson". Indtast i øvrigt alle disse uden anførselstegn.

Hvordan stopper du med at flyve i GMod?

Når det er aktiveret, kan du flyve gennem objekter, bygninger eller andet. For at flyve hurtigere skal du blot trykke og holde SHIFT-knappen nede. Brug CTRL for at sætte farten ned.

Hvordan bruger du værktøjspistolen i GMod?

Værktøjspistolen er et af dine primære værktøjer til at bygge i Garry's Mod Sandbox. Den kommer med et væld af værktøjstilstande, du kan vælge i værktøjsmenuen, på højre side af skærmen, når du henter spawn-menuen frem (standardtasten er Q).

Hvordan ændrer du din hud i Garry's Mod?

Klik på fanen "Indstillinger" i øverste højre hjørne af hovedmenuen "GMod" for at åbne indstillingsmenuen. Klik på "Model"-indgangen under "Player"-overskriften i indstillingsmenuen for at åbne karaktervalgsmenuen. Klik på en tegnmodel for at vælge det pågældende tegn, og tryk derefter på "Q" for at lukke hovedmenuen "GMod".

Hvordan laver du Noclip i GMod?

Noclip er en konsolkommando og er normalt aktiveret på Garrys Mod-servere. Det giver spilleren mulighed for at bevæge sig frit rundt på serveren i enhver retning med øget hastighed. Det betyder, at du kan løbe gennem gulvet og flyve rundt på kortet. Den aktiveres ved at trykke på V på dit tastatur.

Hvordan bevæger du dig i GMod?

Ved at trykke på frem- eller tilbagebevægelsestasterne (W og S) med E holdt nede, kan du flytte objektet frem og tilbage!

Hvordan sidder du på huk i Garry's Mod?

Kort sagt, du huker og hopper på samme tid. Man sætter sig ikke på hug og hopper så, da der ikke er forskel på, hvor man går hen (man hopper faktisk langt mindre, end man plejer).

Hvordan bruger du kommandoer i GMod?

For at bruge konsolkommandoerne skal du trykke på ~ på dit tastatur, og en konsolskærm skulle dukke op og derefter indtaste koden i typeafsnittet. -bemærk: dette kan kun bruges i singleplayer-tilstand. Derudover skal du skrive sv_cheats 1 for at få dette til at fungere.