Hvad er returagenten USPS?

"Tilgængelig for returagent" er en scanning, som USPS bruger til at returnere køb til Macy's, Lands End osv., som fik en returlabel, USPS accepterer dem, returagenten afhenter ca. 3 gange om ugen. Odds er din pakning er blevet fejlscannet.

Hvad betyder det, når en pakke leveres til en agent?

Leveret til agent betyder, at varen blev givet til en, som derefter vil give varen til dig. Tænk på et postrum. Tasterne på scanneren er dog tæt på, så det er muligt, at transportøren har skrevet forkert.

Hvad betyder tilgængelig for afhentning af returagent?

"Tilgængelig til afhentning af returagenten" er for pakker, der blev returneret med en forudbetalt etiket fra butikken, eller som har en returservice-anmodet betegnelse.

Hvordan fungerer USPS returservice?

Merchandise Return Service er ende-til-ende-service. Forbrugeren sætter en vedlagt returlabel på varen og lægger den i poststrømmen. Postvæsenet transporterer pakken til det anviste poststed, der er vist på etiketten, hvor portoen beregnes og trækkes fra forretningens konto.

Kan USPS udskrive en returlabel?

Print and Deliver Label Service giver forbrugerne en returforsendelsesetiket, der er genereret og leveret af Postal Service™ efter tilladelse fra en forhandler. Tilgængelige for USPS Returns-tjenester, etiketter kan leveres til forbrugerens adresse eller PO Box™ eller afhentes på et postkontor.

Hvad sker der, når en pakke bliver afvist USPS?

Efter levering kan en adressat markere en post som "Afvist" og returnere den inden for en rimelig tid, hvis posten eller en vedhæftet fil ikke åbnes, bortset fra post anført i 611.1c(1) og 611.1c(2). Post, der ikke må afvises og returneres uåbnet i henhold til denne bestemmelse, kan kun returneres til afsenderen, hvis den er vedlagt …

Hvordan får jeg en refusion på en USPS forsendelsesetiket?

Anmod om tilbagebetaling

  1. Log ind på din Click-N-Ship-konto.
  2. Klik på Forsendelseshistorik.
  3. Tjek de etiketter, du ønsker refunderet.
  4. Hvor du ser, Spor etiketter, skal du vælge Refusionsetiketter fra rullelisten.
  5. Klik på Fortsæt.

Hvordan accepterer jeg ikke en USPS-pakke?

At nægte og sende uønsket post tilbage leveret til dig af USPS er en meget enkel proces:

  1. Skriv "Afvist" på postforsendelsen.
  2. (Valgfrit) Lav et par mørke mærker gennem stregkoden og adressen.
  3. Giv det tilbage til US Postal Service.

Kan du afvise certificeret post?

Det er ikke ulovligt at afvise certificeret post. Men hvis afsenderparten kan bevise, at de gjorde ethvert forsøg på at sende og levere Certificeret post til dig, og du nægtede det, kan retten afsige en dom, der er til fordel for afsenderen.

Hvordan får jeg nogens post til at stoppe med at komme hjem til mig?

Skriv "ikke på denne adresse" eller "retur til afsender" på det hele. Din første handling bør være at tage alt ud af postkassen, der er adresseret til den anden person, og skrive "retur til afsender" på den. Så er det bare at lægge det tilbage i postkassen.