Kan en Sprint-telefon skiftes til Metro PCS?

Vælger du skiftet til MetroPCS fra Sprint PCS, kan du tage din mobiltelefon med, men du skal installere den korrekte programmering på håndsættet. Tag din Sprint PCS-telefon med ind i MetroPCS-butikken. Forklar, at du skal have din telefon blinket og aktiveret på MetroPCS-netværket.

Kan du sætte et Metro SIM-kort i en Sprint-telefon?

Du vil dog ikke være i stand til at bruge en ældre Android-enhed, såsom en Samsung Galaxy S5 eller S6, fordi disse enheder blev bygget til kun én type netværk(teknologi). Ja, du kan skubbe det originale sim-kort ud og sætte en MetroPCS sim i det. Selvom din telefon er sim-låst til at sprint, virker den ikke.

Kan jeg bruge en Sprint iPhone på MetroPCS?

Ja, så længe din Sprint iPhone er låst op, bør du være i stand til at bruge den på MetroPcs, afhængigt af modellen. Hvis det er en iPhone 7, kan den bruges uden problemer. (Bemærk, at en AT/T-Mobile iPhone 7 ikke fungerer på Verizon/Sprint, selvom omvendt fungerer fint).

Hvor meget koster det at flashe en telefon til MetroPCS?

Kaldet MetroFlash, vil tjenesten koste kunderne $30, og så kan de få ubegrænset lokal, langdistance, voicemail og tekstbeskeder fra MetroPCS for $40 pr. måned (den første måneds service er gratis).

Kan jeg medbringe min Sprint-telefon til tmobile?

Mange nyere Sprint-enheder vil være kompatible med elementer i T-Mobile-netværket. For at bruge T-Mobile-netværket skal disse enheder migreres over. I øjeblikket, hvis du ønsker at gøre dette, skal du betale af på dine enheder og flytte din konto til T-Mobile.

Hvilke udbydere kan jeg bruge min Sprint-telefon med?

Hvis du har en Sprint-telefon, vil du kunne bruge et SIM-kort fra udbydere, der kører på samme netværk, såsom Boost Mobile, Virgin Mobile og Ting.

Kan jeg købe en telefon fra T-Mobile og bruge den med MetroPCS?

Ja, en T-Mobile-telefon fungerer på MetroPCS. Telefonen skal være låst op, du kan ikke stadig være i kontrakt med T-Mobile, du kan ikke skylde T-Mobile penge, og du kan ikke stadig være i gang med at betale din telefon til T-Mobile. T-Mobile låser telefonen op for dig, hvis du har opfyldt de øvrige ovenstående betingelser.

Kan jeg låse en telefon op, jeg skylder penge på?

Du kan få en oplåsningskode fra din trådløse udbyder i slutningen af ​​din kontrakt, hvis alle udestående gebyrer og kontingenter er blevet betalt. Hvis du stadig er under kontrakt eller stadig har et skyldigt beløb på din subsidierede mobiltelefon, kan du bestille en oplåsningskode fra en tredjepartstjeneste mod et nominelt gebyr.

Kan jeg ringe til MetroPCS for at aktivere telefonen?

Hvis du allerede har en konto hos os, kan du aktivere en ny telefon ved at ringe til 1-888-8-Metro8 (1-888-863-8768) eller ved at besøge den nærmeste butik.

Kan MetroPCS-telefoner låses op?

For at låse telefonen op hos MetroPCS på den sikreste og enkleste måde - kontakt kundeservice. MetroPCS bruger SIM-kort, der nemt kan låses op, så du blot skal give lidt info for at låse din enhed op. Du kan gøre det over telefonen eller i en MetroPCS-butik.