Hvorfor virker min Oculus-controller ikke?

Hvis du har problemer med at forbinde eller parre din Oculus Go-controller til dit headset, så prøv følgende: Tryk på og hold Oculus-knappen og tilbage-knappen nede, indtil controllerens LED blinker og lyser derefter helt op for at parre controlleren igen. Fjern batteriet, og sæt det tilbage i din Oculus Go-fjernbetjening.

Hvorfor virker min Oculus quest controller ikke?

Hvis dine Touch-controllere holder op med at fungere med din Quest, kan du prøve at fjerne og genindsætte hver controllers batteri. Hvis du fortsat støder på problemer med dine Touch-controllere efter at have gennemført disse trin, skal du kontakte Oculus Support direkte.

Hvorfor bliver min Oculus ved med at indlæse?

Gå til indstillinger i Oculus-appen på din telefon. Klik på det VR-headset, der har problemet. Gå til Wi-Fi-indstillinger i appen og tilslut VR-headsettet til dit Wi-Fi-netværk. Dit VR-headset skulle nu fortsætte med at indlæse Oculus Home, og de 3 prikker skulle forsvinde.

Hvorfor bliver min Oculus-quest ved med at miste sporing?

Hvis du har aktiveret håndsporing på dit Oculus Quest-headset (med automatisk skift), prøv at slå håndsporing fra. For at gøre det skal du gå til Indstillinger → Hånd og controllere → Slå "Håndsporing" fra. Genstart din enhed og se, om sporingsproblemerne stadig består.

Hvordan soft reset oculus?

Sådan genstarter du dit headset:

  1. Med dit headset tændt skal du holde tænd/sluk-knappen på højre side af dit headset nede, indtil du bliver bedt om at lukke skærmen.
  2. Vælg Genstart for at genstarte din Quest 2 eller Quest.

Hvordan nulstiller jeg min Oculus 2-controller?

Sådan frakobler du din controller:

  1. Åbn Oculus-appen på din telefon.
  2. Tryk på fra den universelle menu.
  3. Tryk på det Oculus Quest 2- eller Quest-headset, du i øjeblikket har parret.
  4. Tryk på Controllere, og tryk derefter på den controller, som du vil fjerne parringen.
  5. Tryk på Fjern parring af controller > Fjern parring.

Kan du bruge controllere til Oculus 2?

Brug af andre controllere Du kan bruge Bluetooth 3.0 klasse 2 gamepads med din Oculus Quest 2 eller Quest. Sådan tilslutter du en gamepad til din Oculus Quest 2 eller Quest: Tænd dit headset, og åbn Oculus-appen på din telefon. Vælg dit headset fra øverste venstre hjørne af din app.

Kan du bruge Oculus liggende?

Guardian-sporing er nu slået fra. Dette giver dig mulighed for at bruge Oculus Quest, mens du ligger ned eller i mørke. Det er også en fantastisk måde at bruge Oculus Quest på, mens du er i et fly eller bil.

Kan jeg bruge Oculus go under opladning?

Det er fint. Virtual Reality Oasis fik op til 14 timers brug fra en bærbar oplader. Det anbefales ikke at bruge stikkontakten, medmindre du har et rigtig langt kabel.

Fungerer Oculus med Xbox one?

Oculus Go er et vidunderligt VR-headset, der er nemt at hoppe ind i med en fantastisk bevægelsescontroller at spille spil med. Det er rigtigt, PS4, Switch og (nogle) Xbox One-controllere kan alle forbindes med din Go.

Er Oculus go det værd 2020?

Oculus Go 2020-anmeldelse Oculus Go er stadig et fantastisk starter VR-headset med en fremragende skærm og masser af indhold til at holde dig beskæftiget. Der er mere avancerede headset derude, men du skal betale betydeligt mere for dem. Det mest tilgængelige VR-headset endnu. En fantastisk skærm og måneders gratis indhold.

Hvordan forbinder jeg min Xbox-controller til min Oculus 2?

Sådan tilslutter du en gamepad til din Oculus Quest 2 eller Quest: Tryk på Indstillinger i den nederste menu. Tryk på det headset, du vil forbinde gamepad'en til, og vent derefter på, at din telefon opretter forbindelse til dit headset. Tryk på Controllere i rullemenuen. Tryk på Par ny controller.

Hvilke Xbox One-spil er VR-kompatible?

Xbox One Virtual Reality-spil

  • Tåget. PC / PS4 / Xbox One.
  • Ukendt skæbne. PC / PS4 / Xbox One.
  • Rise of the Tomb Raider. PC / PS4 / Xbox One.
  • WarFire. PC / PS4 / Xbox One.
  • Annie Amber. Eksklusiv Android / Xbox One.
  • World Rally Championship 6. PC / PS4 / Xbox One.
  • Psychonauts 2. Linux / Mac / PC / PS4 / Xbox One.
  • Moto Racer 4.

Hvilken VR er kompatibel med Xbox one?

HTC Vive og Oculus Rift er begge populære valg til Xbox One og kræver relativt lidt opsætning for at komme til at fungere, da Xbox ikke officielt understøtter dem direkte. PS VR virker også. Vive og Rift bruger begge Xbox's streaming-app, mens PS VR kan tilsluttes direkte til Xbox via HDMI.

Har du brug for en konsol til VR?

Standalone VR Hele oplevelsen køres fra hardwaren, der bæres på dit hoved, og den kræver ikke at være forbundet til noget andet eksternt udstyr. Det bedste eksempel på dette er Oculus Quest 2, som leverer formindskede versioner af PC VR-spil i en bærbar, selvstændig enhed, der ikke kræver andet udstyr.