Hvad er korrekt Hej alle sammen eller Hej alle sammen?

Den eneste forskel mellem "Hej alle sammen" og "Hej alle sammen" er, "alle" er mere formel. Men begge er rigtige hilsner. Du kan også sige "Hej alle sammen".

Er der et komma efter Godmorgen alle sammen?

En hilsen har normalt to komponenter: en hilsen eller et adjektiv og navnet eller titlen på den person, du henvender dig til. Et komma skal dog adskille en direkte hilsen og en persons navn. Så hvis du skulle skrive "Godmorgen, Mrs. Johnson", skal du sætte et komma mellem "Godmorgen" og "Mrs.

Er Hej alle sammen en sætning?

Brug af "Hej alle sammen" eller "Hej alle sammen" Selvom det kan lyde som en god sætning at bruge til at adressere en gruppe-e-mail-tråd, kan den mangle personlighed og entusiasme. Og mens begge ordsprog, især alle vs. alle, er teknisk korrekte.

Har tak brug for et komma?

Hvis du siger "tak" direkte til nogen, skal du altid bruge et komma efter "tak". Dette er den mest almindelige måde at bruge sætningen på, så i de fleste tilfælde vil du have det komma. Du bør også sætte et komma eller et punktum efter "tak", hvis det er den sidste del af et brev eller en e-mail før dit navn eller din underskrift.

Behøver lykønskninger et komma?

Svar: Ja, du skal bruge et komma mellem personens navn og hilsenen. (Men se undtagelser nedenfor.) Årsagen er "direkte adresse." Vi bruger kommaer til at vise, at vi taler til læseren, ikke om læseren. Kommaet bruges i personlige (tillykke, kondolence).

Sætter du altid et komma efter et navn?

Kommaer bør nogle gange placeres før – og efter – navne og titler. Det hele afhænger af konteksten. Lad os starte med det faktum, at medmindre et navn eller en titel er det eller de sidste ord i en sætning, kan det enten bruges uden kommaer overhovedet, ELLER med et komma både før og efter.

Når du skriver navne, hvor sætter du kommaer?

Et Oxford-komma er et komma, der bruges før det sidste listeelement i en liste med tre eller flere elementer. Når der er tre eller flere listeelementer, skal de, der følger "amerikansk konvention", bruge et komma (ofte kaldet et Oxford-komma) med konjunktionen (normalt "og" eller "eller").

Bruger du komma, når du skriver 2 ting?

Kommaer med to listepunkter. Når der er to elementer på en liste, skal du ikke bruge et komma til at adskille listeelementerne (medmindre det hjælper din læser). For eksempel: Køb venligst brød og mælk.

Er Oxford-kommaer valgfrie?

Oxford-kommaet har eksisteret i århundreder, men er helt valgfrit: Reglerne for tegnsætning kræver ikke brug af det.

Når du angiver tre, bruger du et komma?

Brug kommaer til at adskille tre eller flere elementer i en serie. Lister med tre eller flere ord, sætninger og sætninger kræver kommaer mellem hvert element. For eksempel: a. Ræven råber, kagler og råber.

Hvem bruger Oxford-kommaet?

Ordet komma kommer fra det græske ord koptein, som betyder "at skære af". Oxford-kommaet er blevet tilskrevet Horace Hart, printer og controller for Oxford University Press fra 1893 til 1915, som skrev Hart's Rules for Compositors and Readers i 1905 som en stilguide for de ansatte, der arbejder ved pressen.

Hvorfor bruger advokater ikke Oxford-kommaet?

Normalt er Oxford-kommaet den sikreste måde at undgå tvetydighed på, selvom der ikke er nogen garantier. Men inkonsekvent brug i et enkelt dokument eller på tværs af flere dokumenter inviterer til retssager – så undgå det.

Hvordan ser et Oxford-komma ud?

Den korrekte definition af Oxford-kommaet er "et komma, der bruges efter det næstsidste punkt i en liste med tre eller flere elementer, før 'og' eller 'eller'." For eksempel: "I dag gik jeg til frokost med mine værelseskammerater, Tom og Molly."