Hvordan siger man tillykke med fødselsdagen i Puerto Rico?

I Puerto Rico, når det var tid til at synge for fødselsdagspigen/drengen, ville vi normalt synge Happy Birthday på spansk, med vores version: Cumpleaños feliz, te deseamos a ti, cumpleaños a {indsæt navn}, cumpleaños feliz! Umiddelbart efter den sang ville vi synge: ¡Feliz, feliz en tu día!

Kan Feliz Cumple sige?

Feliz cumpleaños - dette er den bogstavelige oversættelse af "tillykke med fødselsdagen" på spansk. Feliz cumple – cumple er en mere mundret måde at sige fødselsdag på og er meget brugt i den spansktalende verden. Felicidades - felicidades betyder bogstaveligt talt tillykke, men bruges i vid udstrækning som en erstatning for "feliz cumpleaños".

Hvad hedder Pyjama Nada på engelsk?

På tværs af bhashaerne betyder nada snoretræk, for pyjamas/underkjole/shalwar/underbukser eller 'tape', det nøjagtige engelske ord for flade strenge (elastik er dets eget kongerige).

Betyder ZIP nul?

At lyne er at lukke med en lynlås. Lynlås betyder også zilch, hvilket er nul eller intet. Zip, der betyder "intet", kom fra børn i 1900-tallet, da de henviste til at få et nul på en test. Nu, hvis du har zip, har du intet, og ikke kun på en test.

Betyder De nada, at du er velkommen?

"De nada" betyder (bogstaveligt talt), at der ikke er noget at være taknemmelig for. "No hay nada que agradecer". Det ligner semantisk "slet ikke", men det kan også korrekt oversættes til "Du er velkommen".

Hvad siger du efter Muchas gracias?

Når man siger "muchas gracias por tu ayuda", kan du svare med "oh, está bien".

Hvordan siger du farvel i telefonen på spansk?

Bye, cuídate (Bye, pas på) Bueno, saludos (Ok, hilsen).

Betyder farvel for evigt?

"Farvel" bestemmer ikke for evigt. "Vi ses snart" kan også betyde evigt. "Jeg elsker dig" kan også betyde evigt. "Bliv snart rask" kan også betyde evigt.

Er Hola hej og farvel?

På spansk, ligesom på engelsk, er det høfligt at hilse på hver person, du møder, og anerkende hans afgang, når han går. De grundlæggende sætninger for "hej" og "farvel" på spansk er hola og adios.

Hvad betyder adios bogstaveligt?

Adiós er spansk for "farvel" eller "farvel". Bogstaveligt oversat er ordet sammentrækningen af ​​"a" (til) og "Dios" (Gud), fra den gamle spanske sætning "A Dios vais" ("Du skal til Gud", hvilket betyder til Himmeriget) , som optræder i romanen Don Quixote.