Hvorfor blinker min Xfinity-boks blåt?

Det blinkende blå lys på din Xfinity-router indikerer, at WPS-tilstanden er aktiveret, og den forsøger at oprette forbindelse til en anden trådløs enhed. Den bliver automatisk til et fast lys, når den opretter forbindelse til den anden trådløse enhed.

Hvordan kan jeg nulstille min Asianet set-top-boks?

På fjernbetjeningen skal du trykke på MENU > Installation > Fabriksindstilling > OK for at vælge Fabriksindstilling > indtast (0) nul x 4 (0000). STB vil nu vise en advarselsprompt, tryk blot på OK-knappen. Du vil nu blive ført til kanalsøgningsskærmen, hvor STB'en vil scanne alle GD-frekvenser.

Har Airtel xstream box brug for parabol?

Har Airtel Xstream-boksen brug for parabol? Ja, hvis du ønsker at se normale tv-kanaler, så har du helt sikkert brug for en parabol eller en parabolmodtager på din terrasse. Uden parabol kan du fortsætte med at se YouTube, Prime, Netflix og andre apps, da disse kræver en stabil internetforbindelse.

Har Airtel xstream box Hotstar?

Airtel Xstream tilbyder adgang til Airtels live-tv samt streamingtjenester og OTT-platforme, der inkluderer et gratis begrænset abonnement på Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar, Voot, YouTube, Zee 5, Sony Liv, Hooq, Jio Cinema, Hoichoi, Hungama Play og mange flere.

Hvilken plan er bedst for Airtel DTH?

Top Airtel Digital TV DTH-planer under Rs 300 (med maksimale kanaler)

Planens navnPrisAntal udbudte kanaler
Hindi Value Lite 6M pakke₹135674 kanaler
WB HD 6M pakke₹138149 kanaler
Karnataka plus 6M pakke₹111167 kanaler
TN Value Lite 6M pakke₹152181 kanaler

Hvad sker der, hvis jeg ikke genoplader Airtel digital-tv?

Airtel DTH er suspenderet, hvis du ikke udfører minimumsgenopladningsbeløbet efter forfaldsdatoen. For at genstarte tjenesterne skal du foretage genopladningen og ringe til kundeservice for at genstarte abonnementet.

Kan Airtel set-top-boks refunderes?

a) Airtel giver en begrænset garanti for brug af Set Top Box. Set Top Box leveres med en garanti på 1 år...4. Refusionspolitik for depositum:

Tidspunkt for returnering af Set Top BoxRefusion af depositum
<12 måneders aktiv brugIngen tilbagebetaling
>12 måneders aktiv brug1500 INR