Hvordan slår jeg scroll lock fra på min Lenovo?

Slå Scroll Lock fra

  1. Tryk på Scroll Lock-tasten (Scroll Lock eller ScrLk) på dit tastatur. Færdig.
  2. Klik på Start > Indstillinger > Nem adgang > Tastatur > Brug skærmtastaturet (eller tryk på Windows-logotasten + CTRL + O).
  3. Klik på knappen ScrLk.
  4. Højreklik på statuslinjen for at vise eller skjule Scroll Lock-statussen.

Hvor er Scroll Lock-tasten på Lenovo bærbar?

Til Windows 10

  1. Hvis dit tastatur ikke har en Scroll Lock-tast, skal du på din computer klikke på Start > Indstillinger > Nem adgang > Tastatur.
  2. Klik på knappen On Screen Keyboard for at tænde den.
  3. Når skærmtastaturet vises på din skærm, skal du klikke på knappen ScrLk.

Hvor er min Scroll Lock-tast på min bærbare computer?

Scroll Lock-tasten på en bærbar computer er ofte en sekundær funktion af en anden tast, placeret nær tilbagetasten. Hvis en bærbar computer bruger to taster som én tast, skal du trykke på Fn-tasten med den anden tast, du vil bruge. På en bærbar computer er funktionerne Scr Lk, Pause og Break normalt en del af en anden tast og er i blå tekst...

Hvorfor fungerer min scroll ikke i Excel?

I de fleste tilfælde kan brugere ikke rulle ned i Excel-regneark, fordi der er frosne ruder i dem. For at frigøre ruder i Excel skal du vælge fanen Vis. Klik på knappen Frys ruder. Vælg derefter indstillingen Unfreeze ruder….

Hvordan reducerer jeg rullehastigheden i Excel?

Mens du ruller, skal du holde musen i den fjerneste ende af skærmen nede i mere end 10 sekunder for at øge rullehastigheden. Bevægelse af musen i den modsatte retning sænker rullehastigheden...

Hvordan løser du scrollning med piletasterne?

Hvis Scroll Lock er aktiveret, vises "ScrLk"-tasten på højre side af skærmtastaturet i blåt. Klik på "ScrLk"-tasten for at deaktivere Scroll Lock. Nøglen skal ikke længere være blå, når Scroll Lock er slået fra. Scroll Lock-indikatoren på statuslinjen forsvinder, når Scroll Lock er slået fra...

Hvorfor kan jeg ikke rulle i Google Chrome?

Gå til Indstillinger eller bare tpe chrome://settings/ i adresselinjen og tryk på Enter. Klik derefter på Vis avancerede indstillinger. Klik nu på Nulstil indstillinger. Genstart Chrome-browseren og se, om rulleproblemet er løst eller ej.

Hvordan får jeg Chrome til at rulle jævnt?

Aktiver jævn rulning i Google Chrome

  1. Flag. Kopier og indsæt (eller skriv) chrome://flags/ i adresselinjen, og tryk på Enter.
  2. Søg. Brug [Ctrl + F] og skriv "glat", indtil du finder Glat rulning.
  3. Aktiver. Tryk på knappen Aktiver under 'Aktiver den eksperimentelle, glatte rulningsimplementering.
  4. Genstart.

Hvordan aktiverer jeg rulning i Chrome?

Aktiver universel rulning Kontrolpanel>Alle kontrolpanelelementer>Mus, gå til Lenovo-fanen, og vælg Avancerede egenskaber, gå til fanen Hjul, sørg for, at Aktiver universel rulning er valgt, vælg Undtagelser og på skærmen, der dukker op, Føj Chrome til listen og rullehjulet begynder at fungere i Chrome.