Hvordan skjuler jeg mine favoritter på deviantart?

Du gør dine favoritter private ved at fjerne Favoritter-widgetten fra din profil.

Hvor er mine favoritter på deviantart?

naviger til din profilside ved at klikke på dit profilbillede øverst til højre. Klik på fanen Favoritter. Du kan derefter klikke gennem dine mapper øverst på siden.

Hvordan får du adgang til samlinger på deviantart?

Samlinger-funktionen kan findes på din Favoritter-side og giver dig mulighed for at organisere dine afvigelser baseret på kriterierne eller dit valg….Oprettelse af samlinger fra Favoritter-siden

  1. Åbn din favoritside.
  2. Hold markøren over sektionen "Samlinger".
  3. Klik på rediger blyantikonet.

Hvordan bruger jeg gamle DeviantArt?

For at skifte skal du blot klikke på menuen Mere i den øverste navigation og vælge "Prøv DeviantArt Eclipse." Du kan skifte tilbage til det gamle websted ved at klikke på avatarikonet og vælge "Tilbage til gammel version."

Hvordan bruger du afvigende?

Trin

  1. Gå til www.deviantart.com.
  2. Tilmeld dig deviantArt.
  3. Udfyld dit brugernavn, e-mail-adresse og adgangskode.
  4. Lav dit eget galleri og kunstværk.
  5. Upload Fotografi eller kunstværk kan være skulpturer, kan være traditionelle eller digitale, så længe det er lavet af dig, og det er kunst.
  6. Navngiv din upload-fil som du ønsker.

Hvorfor er DeviantArt Eclipse dårlig?

eclipse er dårligt, faktisk er det slet ikke brugervenligt, det ligner en tom side med en masse tilfældige billeder på, det er svært at navigere på siden, og der er mangel på muligheder for at gøre det i gallerier og favoritter (f. eksempel ved at sætte den ældste først eller søge gennem sider) vigtigst af alt sværger jeg på nogle ..

Hvad er den nye DeviantArt?

Nu, efter dets erhvervelse af webstedsbyggerplatformen Wix i 2017, bliver webstedets flerårige army-grønne design fornyet med et elegant nyt layout kaldet DeviantArt Eclipse. "Målet er at være DeviantArt i de næste 10 år, ikke de sidste 20," siger Sotira

Hvem skabte DeviantArt?

Angelo Sotira

Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer min deviantart?

Når din konto er deaktiveret, sker følgende: Din profilside slettes. Alle dine afvigelser og journaler trækkes ud af offentlig visning, og efter 21 dage vil de blive planlagt til sletning fra serverne. Din portefølje er slettet.

Kan jeg have flere deviantart-konti?

læg mærke til, hvordan en e-mail er nødvendig for at have en DeviantART-konto, og ingen to konti kan have den samme e-mail. Så for at lave flere DeviantART-konti, har du brug for flere e-mail-konti, men åh, det er ret simpelt

Skal du betale for at blive medlem af DeviantArt?

Selvom et grundlæggende medlemskab er gratis, kan afvigere med betalte abonnementer browse siden annoncefrit. Du kan også sælge udskrifter af dit arbejde gennem deviantARTs onlinebutik, selvom webstedet tager en procentdel af din indtjening.