Hvor langt er grænsen mellem Houston og Mexico?

Afstanden mellem Houston og Mexico City er 1210 kilometer (752 miles). Kørselsafstanden fra Houston til Mexico City er 1693 kilometer (1052 miles)... Anslået rejsetid mellem Houston og Mexico City.

GennemsnitshastighedRejsetid
70 mph (112 km/t)15 timer 07 minutter
75 mph (120 km/t)14 timer 06 minutter

Hvor lang tid tager det at køre til Mexico fra Houston?

12 timer

Hvor langt er der fra Houston til Cancun?

797,76 mi

Hvor mange timer er der fra Texas til Cancun?

2 timer

Hvor langt væk er Cancun med fly?

Beregningen af ​​flyvetiden er baseret på den lige linjeafstand fra USA til Cancun, Mexico ("i luftlinje"), hvilket er omkring 1.309 miles eller 2.106 kilometer. Din rejse begynder i USA.

Hvor lang tid tager en flyvetur til Mexico?

2 timer, 39 minutter

Fra:
Til:tur/retur én vej
Afgang:
Vend tilbage:
Få:ferie fly hotel biludlejning

Hvor mange timer er der fra USA til Mexico?

1,81 timer

Kan en amerikaner køre i Mexico?

Amerikanske og canadiske statsborgere, der planlægger at køre til Mexico, skal til enhver tid have et gyldigt kørekort. Amerikanske og canadiske kørekort anerkendes i Mexico. Derudover er din Mexico-forsikringspolice ugyldig, hvis du ikke har et gyldigt, ikke-mexicansk kørekort.

Er mad dyrt i Cancun?

Mad i Cancun er meget billig, og du kan finde billig mad i næsten hvert hjørne, bogstaveligt talt! Fra tacos til hele tre retters måltider betaler du alt fra 10 til 45 pesos (~$1-4 USD). Det er omtrent den gennemsnitlige pris for mad i Cancun, i hvert fald på de billige steder.

Er 3 dage nok i Cancun?

Tre dage i Cancun er ikke meget, men det er nok til at udforske og have et eventyr. Denne rejseplan er baseret på et ophold på et all-inclusive resort i Zona Hotelera, så det vil involvere en masse nedetid på stranden og måltider på resortet.

Hvor mange dage er nok i Cancun?

5 dage