Var Dule Hill med i Cosby Show?

En løbende gag i serien er, at Gus (Dulé Hill) spillede Bud på The Cosby Show (1984), en karakter, der faktisk blev spillet af Deon Richmond. Dulé Hill spillede en karakter ved navn Preston i She's All That (1999).

Er Bud fra The Cosby Show på Psych?

Bud blev refereret flere gange på Psych, men altid af samme grund: det blev sagt, at han og Gus lignede hinanden. Det startede i sæson 1, da Shawn fortalte en karakter, at Gus spillede Bud på The Cosby Show, en løgn, som Gus var hurtig til at benægte.

Kan Gus fra Psych stepdanse?

Dulé Hill spiller hans bedste ven, Burton "Gus" Guster. Hill er også kendt for sine tap-danseevner og sin rolle som præsidentassistent på The West Wing. Han studerede ballet i en ung alder, før han studerede for Savion Glover på Broadway for Bring in 'da Noise, Bring in 'da Funk. Windy City Times: Hej, Dulé.

Er Dule Hill en tapdanser?

Før han blev kendt for tv-publikummet, var Dulé Hill, en ekstraordinær stepdanser, understudy for Savion Glover i The Tap Dance Kid på Broadway.

Blev Shawn og Juliet gift i det virkelige liv?

De forelsker sig i hinanden og bliver gift i slutningen af ​​showet. James Roday og Maggie Lawson, der spillede henholdsvis Shawn og Juliet, var også i et forhold i det virkelige liv. Deres forhold sluttede dog i 2014, samme år som Psych sluttede.

Hvorfor går Shawn og Abigail fra hinanden?

Yin Presents…”, Abigail slår op med Shawn, efter hun er blevet kidnappet af Mr. Yin. Hun siger, at hun vil væk fra faren, fordi hun vil gøre så meget med sit liv, men hun kan ikke gøre noget, hvis hun er død.

Hvad laver Dule Hill nu?

I 2018 blev det annonceret, at Hill ville slutte sig til den faste rollebesætning af Suits til sæson 8, efter en tilbagevendende rolle i sæson 7. Hill fungerer også som medlem af Screen Actors Guild Hollywood Board of Directors.

Dør Henry Spencer?

Det afsløres i sæson 7-premieren, at Henry overlevede pistolskuddet efter at have gennemgået en operation for at fjerne kuglen, selvom han tilbragte hele episoden på hospitalet.

Hvad er den højest vurderede episode af Psych?

Top 10 psykiske episoder (ifølge IMDb)

  1. 1 "Last Night Gus" S6 E2 (9.6)
  2. 2 "The Break-Up" S8 E10 (9.5)
  3. 3 "Dual Spires" S5 E12 (9.4)
  4. 4 "Hr.
  5. 5 "En aften med hr.
  6. 6 "Shawn tager et billede i mørket" S4 E9 (9.1)
  7. 7 "tirsdag den 17." S3 E15 (9.1)
  8. 8 "Lys, kamera...

Hvad er bedre psyk eller mentalist?

Mens begge shows er baseret på ekstremt skarpsindige detektiver, er Psych en komedie uden meget dybde sammenlignet med Mentalisten, som er meget mere seriøs. Mens begge shows er baseret på ekstremt skarpsindige detektiver, er Psych en komedie uden meget dybde sammenlignet med Mentalisten, som er meget mere seriøs.

Ligner Monk til psyk?

Psych og Monk har mange bemærkelsesværdige ligheder. Udover at være programmer, der blev sendt i USA, var begge detektivprogrammer, der var stærkt afhængige af komiske elementer og hovedpersoner med en lang række humoristiske særheder. Deres forbindelse er gjort endnu dybere af ideen om, at Psych blev født fra Monks succes.