Hvad betyder dunka Shay?

: mange tak.

Hvad er forskellen mellem Danke og Danke Schoen?

"Danke" betyder tak. "Schön" betyder smuk eller flot, det afhænger af sammenhængen. Så "Danke schön" betyder mange tak. Begge (Danke og Danke schön) bruges ofte på tysk.

Hvad betyder Danka på russisk?

tak skal du have

Hvilket sprog er Tak for tak for?

dansk

Hvilket sprog er Danka?

Dankas oprindelsessprog er oldengelsk og hebraisk, og det bruges hovedsageligt på de tjekkiske og polske sprog. Danka er en variant af Dana (engelsk, tjekkisk, tysk, polsk, rumænsk og slavisk). Danka er også en diminutiv form af Dana (tjekkisk, tysk, polsk og rumænsk) på det tjekkiske sprog.

Hvilken nationalitet er navnet Danka?

Japan

Hvordan udtaler man bitte?

Udtale

  1. IPA: /ˈbɪtə/
  2. (fil)
  3. (fil)

Hvordan hilser man på nogen på tysk?

"Guten Tag" (Goddag) eller "Hallo" (Hej) er de mest almindelige verbale hilsner, der bruges i Tyskland. I syd kan nogle mennesker sige "Grüß Gott" (bogstaveligt oversat som "hilsen til Gud"). I formelle situationer bør man henvende sig til en anden person med deres titel og efternavn, "Herr" (Mr.) for mænd og "Frau" (Mrs.)

Hvad betyder Bitte Schon?

mange tak

Hvordan reagerer du på Guten Morgen?

Når du kommer ind i en butik, hører du ofte kun de forkortede versioner Morgen (for Guten Morgen) eller Tag, (for Guten Tag). Et svar fra Morgen (morgen) eller Tag (dag) er fint. Brug dine ører som et fingerpeg, og du vil hurtigt opfange det.

Hvad er meningen med Schon?

Schön er et tysk efternavn, som betyder smuk eller smuk, fra det mellemhøjtyske schoene, der betyder "smuk", "venlig", "pæn". Schon betyder "allerede", "altid" og "ud over" med en forestilling om præstation (for evigt, evigt). Alternative stavemåder omfatter Schon og Schoen.

Hvordan udtaler man Schoen

Nå, min tysktalende bedstefar udtalte det "Danke schön", hvilket betyder noget i retning af "venligt tak." "Schön" staves "schoen", når du ikke kan bruge en omlyd, og betyder bogstaveligt talt "dejlig" eller "smuk", ifølge min tysk-engelske ordbog. Og det udtales "shane" eller "shern."

Hvad er det modsatte af Schön?

Det modsatte af behageligt og tilfredsstillende. dårligt. beklageligt. dystre.

Er jawohl et dårligt ord?

"Jawohl" er et normalt tysk ord, der bruges som en stærk bekræftende. Den har ikke en specifik nazistisk baggrund, men en af ​​dens hovedanvendelser har altid været i militæret, inklusive Wehrmacht.

Hvordan taler du Schnitzel?

Selvom Shnitzels navn er stavet uden "c" i de fleste af Chowders titelkort, staves det med et "c" på ToonFace-kortkortet, "That's What She Said", hvor "Schnitzel" taler med Coco fra Foster's Home For Imaginary Venner.

Hvad betyder ya Vol på russisk?

Interjektion. jawohl. (respektfuld, eftertrykkelig) ja; (militær) yessir.

Hvad betyder Spatzi på tysk?

sød lille spurv

Hvad betyder ya WOLT på tysk?

Jawohl eller Jawoll består af ordene ja og wohl. Bogstaveligt oversat betyder de "ja" og "godt" eller "faktisk". Du kan også oversætte jawohl med "Aye" eller "Yes!" Ordet har sin oprindelse i det mellemhøjtyske ord ja wol, som betyder ja, freilich.

Hvad er det modsatte af Schwer?

Hvad er det modsatte af schwer?

letnemt
tåleligmild
ubesværetafkølet
uhæmmetubegrænset
udholdeligikke svært

Hvad er det modsatte af Klein?

Ordet Klein er et tysk efternavn, der betyder lille. Der er ingen kategoriske antonymer for dette ord. Her er en liste over antonymer for lille. "Efter at have fået et behageligt job, havde han nu råd til en stor lejlighed." ... Hvad er det modsatte af Klein?

muskuløskraftig
stortstore
betydeligstorartet
betydeligetung
overdimensioneretkæmpe stor

Hvad er det modsatte af tysk?

Lektionsoversigt

AdjektivOversættelseAntonym
altgammeljung
reichrigarm
teuerdyrtbillig
langlangkurz

Hvad er det modsatte af onkel på tysk?

onkel(substantiv) Antonymer: niece, moster, nevø.