Kan Travis dø Fallout 4?

Denne karakter er væsentlig. Væsentlige karakterer kan ikke dræbes. Denne karakter er en midlertidig ledsager. Denne karakter er involveret i quests.

Hvad sker der, hvis du dræber Travis fallout4?

TIL: hvis du dræber Travis fra Diamond City Radio, bliver Sheng Kawolski den nye DJ.

Hvad sker der, hvis du dræber undercover Deacon?

Deacon bliver øjeblikkeligt fjendtlig, hvis spillerens karakter dræber en nybygger eller nogen involveret i jernbanen. At holde sig til Brotherhood of Steel eller Instituttet i slutspilssekvensen vil markere spillerens karakter som en fjende af Railroad, hvilket resulterer i tabet af Deacon som en ledsager og gør ham fjendtlig.

Hvordan taler jeg med Travis i Fallout 4?

Gå til Diamond City Radio-stationen og tal med Travis. Gå til Beantown Brewery. Befri Vadim og tal med ham og Travis.

Hvordan hjælper du Travis i Fallout 4?

Tal med Vadim Bobrov på Dugout Inn for at begynde denne søgen. Han er gode venner med Diamond City Radios DJ Travis, men han ønsker virkelig, at Travis var mere selvsikker. Han vil have dig til at hjælpe med at opmuntre Travis på en eller anden måde. Dit næste skridt er at vente til kl. 18.00, hvilket er når Travis normalt besøger kroen.

Hvem giver stemme til Travis Miles?

Brendan Hunt

Har du brug for at sove i Fallout 4?

Nedfald 4. At sove i en seng i længere tid vil genoprette fuld sundhed og helbrede eventuelle beskadigede lemmer. I overlevelsestilstand vil du redde spillet, hvis du sover mindst en time. For at helbrede forkrøblede lemmer og begynde at genoprette sundheden er det nødvendigt at sove i længere tid.

Hvor kan jeg sove i megaton?

hvis du kan rejse til Arefu uden at blive dræbt (rejs i dagtimerne), gå til huset bagerst i landsbyen. Der vil være to døde kroppe der. Du kan sove på køjesengen. Du kan altid hurtigt rejse dertil, når du har brug for søvn.

Hvordan detonerer du bomben i Megaton i Fallout 3?

Efter at have rigget bomben til, mød Burke ved Tenpenny Tower, som ligger sydvest for Megaton nær RobCo-anlægget. Der kan eksplosionen observeres på sikker afstand sammen med Burke og Tenpenny. Mister Burke vil give spillerkarakteren 'privilegiet' til at trykke på knappen for at detonere bomben.

Hvor kan jeg sove i Diamond City?

Den udgravede kro. 10 kapper. Gå ned ad trappen til diamond city og drej til højre forbi kødsælgeren. Kroen bliver den næste bygning til højre.

Hvordan låser du Hangman's Alley op?

Hangman's Alley bliver tilgængelig som en afregning for spillerkarakteren efter at have ryddet ud af raiders og fungerer som den nærmeste spillerkarakterafvikling til Diamond City. Stedet er udstyret med et værksted, våbenarbejdsbord, kogestation og allerede eksisterende skrammelvægge, døråbninger og et vagttårn.

Er der en kro i Diamond City?

Kort. Dugout Inn er en bar og hotel i Diamond City i 2287, ejet og drevet af Bobrov Brothers, Vadim og Yefim.

Er der en vandpumpe i Diamond City?

FOR GOD NABO: Vandpumpen er placeret bagerst i byen mellem The Memory Den og Hotel Rexford (se billeder).

Hvor er Hangman's Alley?

Området kendt som Hangman's Alley er en ruineret by Beliggenhed i det centrale område af Commonwealth. Det er placeret nord for Diamond City, lige syd for vraget af USS Riptide.

Er der en kogestation i Diamond City?

Hvorfor? Der er en ved Takahashis stand. Der er et madlavningsbål lige uden for markedet i den indre ring, et andet lige til højre fra elevatoren til din suite og et komfur inde i suiten. …

Er der en kogestation i helligdommen?

Er der en i Sanctuary? Jep, det er foran indkørslen til et hus lige ved siden af ​​broen. Der er en kogestation foran det sidste blå hus til venstre før broen, der forlader byen i den sydlige ende.

Er der en kemikaliestation i helligdommen?

Ja, det er bag det første hus til venstre, når du kommer ind i Sanctuary (walking dead tribute?) via træbroen.

Hvor kan du finde gødning i Fallout 4?

Placeringer

  • To poser bag i Pick-R-Up lastbilen ved bjergskråningens hjem.
  • Til salg hos Diamond City Surplus.
  • Connie Abernathy sælger to forsendelser á 25.
  • Daniel Finch sælger en forsendelse på 25.
  • Supervisor Greene sælger to forsendelser á 25.
  • Hos Greentop Nursery finder du 5 poser inde i drivhuset og 3 lige udenfor.