Hvad betyder det, når UPS siger, at information ikke er tilgængelig?

Det betyder, at de har mistet det eller ikke har nok folk til at få arbejdet gjort. Vi ser det typisk, når det bliver scannet ind i den lokale hub, og så får vi ikke pakken, fordi de på en eller anden måde skruer op der. Det betyder, at det skulle være blevet scannet igen for at være i gang, og det har det ikke været, så de ved ikke, hvad der foregår.

Hvorfor er der ingen sporingsoplysninger på min pakke?

Almindelige årsager til, at din pakkesporingsstatus ikke er opdateret Pakken venter på at blive indlæst, aflæst, behandlet og/eller sorteret. Dit lokale posthus eller postselskab scannede ikke pakken, eller der var et problem med scanningsudstyret eller signalet. Der er et problem med at scanne etiketten eller stregkoden.

Hvad betyder det, når UPS-sporing siger information?

Oplysninger om forsendelsesbevægelser registreres, hver gang en sporingsetiket scannes i UPS-leveringssystemet. Denne meddelelse betyder ikke, at din forsendelse er forsinket eller holdt op med at bevæge sig; det betyder simpelthen, at sporingsetiketten måske ikke bliver scannet i et stykke tid.

Hvorfor virker UPS-sporingen ikke?

Alle UPS-sporingsnumre fungerer ikke, hvis kureren endnu ikke skal afhente pakkerne. En anden grund til, at sporingsnummeret ikke virker, kan være, at pakkens stregkode endnu ikke er scannet.

Hvad hvis min pakke blev leveret til den forkerte adresse Amazon?

Du kan rapportere "leveret til den forkerte adresse" i Track Package-linket, men der er ingen måde at bede om refusion der. Du kan få en Amazon-kundeservicerepræsentant på telefonen fra linket Kontakt os nederst på Amazon-siden, der vender mod køberen.

Kan du åbne en pakke, der ikke er adresseret til dig?

Ja. Det er en føderal forbrydelse at åbne eller ødelægge post, der ikke er beregnet til dig. Loven bestemmer, at du ikke må "ødelægge, skjule, åbne eller underslæbe" post, der ikke er adresseret til dig. Hvis du med vilje åbner eller ødelægger en andens post, begår du en hindring for korrespondance, hvilket er en forbrydelse.

Kan jeg sagsøge nogen for at åbne min post?

Du kan sagsøge for varens værdi og eventuelle skader på din ejendom. Det ville nok koste mere at sagsøge personen, end du ville få ud af det. Du kan ringe til det lokale politi eller postinspektøren. Posttyveri...

Er det strafbart at åbne en andens post?

Er det imod loven at åbne andres post? Åbning af en andens post er tilladt under visse omstændigheder i henhold til Post Services Act 2000. Det er kun en lovovertrædelse, hvis du åbner en andens post 'uden rimelig undskyldning', eller hvis du 'har til hensigt at handle til skade for en anden'.

Er det ulovligt at kigge i andres postkasse?

Postkasser betragtes som føderal ejendom, og det er imod loven at vandalisere en postkasse eller at åbne eller tage post, der er deponeret i den, før disse genstande leveres til adressaten. Der er ingen specifikke regler for at åbne en persons postkasse, når du ikke har til hensigt at åbne, stjæle eller ødelægge brevene.