Kan jeg få et dataabonnement til min iPod touch?

Spørgsmål: Spørgsmål: kan du få et dataabonnement på en iPod touch Nej. Alt du kan gøre er at købe en enhed i kreditkortstørrelse fra en telefonudbyder, der har en mobildataforbindelse, og som fungerer som et wifi-hotspot, som iPod'en kan oprette forbindelse til .

Kan du købe internet til iPod touch?

iPod touch giver dig mulighed for at surfe på nettet via en Wi-Fi-forbindelse. For at få ubegrænset Wi-Fi-adgang kan du downloade og installere en Wi-Fi-finder-app. Denne app vil automatisk registrere tilgængelige Wi-Fi-netværk inden for din nuværende placering, som du altid kan tilslutte til internettet.

Kan du få 4g på iPod touch?

Spørgsmål: Spørgsmål: Kan jeg få 4g-tjeneste på en iPod touch Nej. iPods med mobiltjeneste ville være iPhones. Du kan ikke have mobilservice på en iPod.

Kan iPods have mobildata?

iPads har mobildata, iPhones har åbenbart, iPods har ikke. I slutningen af ​​dagen gør Apple, hvad Apple vælger at gøre. Hvis du vil have mobildata til din iPod, kan du kigge ind i en enhed som Mifi, som er et bærbart wifi-hotspot, som du kan tilslutte din iPod til.

Kan du bruge en iPod touch uden WiFi?

Selvfølgelig kan du bruge det uden wifi. Mange apps kræver ikke en forbindelse til internettet. iPod-appen (eller musik- og video-apps, jeg kan aldrig huske, hvilken iPod Touch bruger i dag), for eksempel.

Har iPods indbygget WiFi?

Både iPod nano og iPod touch har indbygget Bluetooth. Og Bluetooth er en type "trådløs". WiFi er også en type trådløs. iPod touch har WiFi; Det gør iPod nano ikke. Hvis du ejer en iPhone (5 eller nyere), er den mest sofistikerede "iPod" til at køre Apple Watch.

Har du brug for internet til iPod?

A: iPod touch kan bruges uden internetforbindelse på den computer, du tilslutter den til, selvom du skal have iTunes installeret på den computer, hvis den ikke allerede er der. Selvom iPod touch fungerer fint uden internetadgang, er der nogle begrænsninger, du skal være opmærksom på.

Hvordan kan jeg få gratis internet på min iPad?

Trin 2 af 5: Sådan får du gratis Wi-Fi på iPad og iPhone: Download gratis Wi-Fi-finder-apps

  1. HotSpot Finder – Gratis i App Store.
  2. WiFi-kort – Gratis i App Store.
  3. Wiffinity – Gratis i App Store.
  4. Wifimap – Gratis i App Store.
  5. WiFi Finder Gratis – Gratis i App Store.
  6. Kort WiFi & Wi-Fi Finder – Gratis i App Store.

Hvordan kan jeg få WiFi overalt på min iPod touch?

Opret forbindelse til Wi-Fi på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Fra din startskærm skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi.
  2. Tænd for Wi-Fi. Din enhed søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, du vil tilslutte dig. Før du kan tilslutte dig netværket, kan du blive bedt om at indtaste netværkets adgangskode eller acceptere vilkår og betingelser.

Hvorfor kan IPAD ikke oprette forbindelse til WiFi?

Nulstil dine netværksindstillinger. Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og VPN- og APN-indstillinger, som du har brugt før.

Kan du tilføje iPod touch til Verizon-abonnementet?

En iPod Touch kan fungere på Verizon trådløse netværk, men ikke ved at bestille et dataabonnement til Touch. Hvis du har en Verizon-telefon, der fungerer som et mobilt hotspot eller en MiFi-enhed, så kan du bruge Verizons netværk, som iPod Touch kan få adgang til.

Kan du spille Pokemon go på en iPod touch?

Ja, du kan spille Pokemon Go med denne iPod. Ja, du kan spille Pokemon Go på denne Apple – iPod touch® 32 GB MP3-afspiller (7. generation – seneste model).

Kan du tilføje mobil til iPod touch?

Enkelt svar: det gør du ikke. iPod Touch har ikke den nødvendige hardware til at kommunikere over et mobilnetværk. Da Apple iDevices ikke kan udvides, kan du ikke tilføje denne funktion til en eksisterende iPod Touch, og når dette skrives, kan du ikke købe en nyere iPod Touch med denne funktion.