Hvordan øger jeg min udbetalingsgrænse på den grønne prik?

Hvis du gerne vil hæve din daglige hævegrænse for hæveautomater, skal du kontakte Green Dots kundeserviceafdeling på (866) 795-7597. Den samlede daglige forbrugsgrænse, som inkluderer hævninger fra hæveautomater, er $3.000.

Hvordan kontrollerer jeg min grænse for grønne prikker?

Du kan få oplysninger om det beløb, du har tilbage på dit kort, ved at ringe (866) 795-7597 eller nummeret på bagsiden af ​​dit kort. Disse oplysninger sammen med en 12-måneders historik for kontotransaktioner er også tilgængelig på www.greendot.com.

Har Green Dot gratis pengeautomater?

Green Dot Card Ulemper: Intet gratis ATM-netværk. Der er et pengeautomatgebyr på 3 USD, ud over eventuelle gebyrer, som hæveautomatejeren opkræver. At indlæse kontanter på dit kort hos forhandlere koster op til $5,95. At hæve kontanter gennem en bankkasse koster $3.

Hvordan virker Green Dot cashback?

Når du er klar, skal du blot logge ind på din online-konto og følge instruktionerne på skærmen. Ved indløsning krediterer vi din saldo med alle de belønninger, du har optjent for belønningsåret. Kun brugen af ​​dit debetkort eller dit betalingskortnummer til at købe varer eller tjenester er et kvalificerende køb for Cash-Back Rewards.

Kan jeg overtrække My Green Dot-kort i hæveautomaten?

Hævninger i hæveautomater, regningsbetalinger foretaget i appen og afsendelse af penge til andre er ikke dækket af overtræksbeskyttelse. Konfigurer og modtag kvalificeret direkte indbetaling, tilmeld dig derefter dækning af kassekredit, og vi giver automatisk dækning for købstransaktioner baseret på dine indskud.

Kan du få et kontant forskud i enhver bank?

Du kan bruge andre banker: For det meste kan du gå til enhver lokal bankfilial og få et betalingskort kontantforskud, selvom det ikke er tilknyttet din bank.

Giver Green Dot lån?

Green Dot Money yder ikke lån direkte. I stedet er det en låneforbindelsestjeneste, der kan forbinde dig med långivere, der er villige til at tilbyde beløb og vilkår, du angiver i sin enkle onlineansøgning.

Hvor mange kontanter kan jeg hæve Walmart?

Walmarts cashback-grænse er $100 med ethvert betalingskortkøb og $20 for personlige checks. Derudover kan kunder med enten et Capital One Walmart Mastercard eller Store Card bruge deres korts Quick Cash-funktion til at hæve kontanter i intervaller på $20, op til $100.

Kan du få kontanter ud af et betalingskort?

Debetkort giver dig mulighed for hurtigt at få kontanter. Du kan bruge dit betalingskort på en automat eller pengeautomat til at få penge fra din checkkonto. Du kan også få penge tilbage, når du bruger et betalingskort til at købe noget i en butik.