Hvad er Madison Square Garden klubsæder?

Madison Club på MSG er mellem 100 og 200-niveau og spænder fra sektion 59 til 66, og har gratis spisning og alkoholfrie drikkevarer. Den roterende menu byder på signaturkoksmagninger, der kun findes i Madison Club.

Er loungerne på MSG gode pladser?

Lounge Seats på den østlige side af stadion (også kaldet atten76 Balcony) er nok de mest komfortable sæder på MSG. Sæderne er læder, polstret og ekstra brede. Sektionerne er små med få rækker og sæder, så det er ikke et problem at komme ind og ud (plus du får venteservice på sædet).

Hvilke restauranter er der i Madison Square Garden?

Flere lækre muligheder

  • Abigael's Kosher Grill | Afsnit 111. Kosher madmuligheder til Grib og gå.
  • Arancini Brothers | Sektion 210. Autentisk siciliansk Street Food.
  • Bar i Haven | Afsnit 105, 1119, 204, 211.
  • Carnegie Deli | Afsnit 105, 219. Old World Iconic Deli Favorites.
  • Kylling og ting | Afsnit 109, 210.

Hvad er Club Silver at Madison Square Garden?

New York Knicks 100 Level Corner Seating Rows 5 og derunder i sektion 105, 109, 115 og 119 betragtes som Club Silver, hvilket giver dem venteservice på sædet og adgang til Club Bar and Grill. Andre pladser i disse sektioner har ikke sådanne privilegier og er en del af fælles siddepladser.

Hvor meget koster boxsæder hos Madison Square Garden?

Priser for Madison Square Garden Suites for et New York Knicks-spil starter ved $8.000 pr. spil og kan gå op til $30.000. New York Rangers hjemmekampssuiter begynder ved $7.000 pr. kamp og kan gå op til $24.000.

Hvad er de bedste pladser i MSG?

De fleste fans er enige om, at sæder på gulvet er de bedste pladser til at se en koncert i Madison Square Garden. På grund af deres nærhed til scenen, koster billetter på disse pladser ofte top-dollar. Til en typisk slutkoncert er der 26 rækker siddepladser i sektionerne A-C og 15 rækker i sektionerne D-F.

Hvor meget koster en boks hos MSG?

MSG er et mekka inden for koncertsteder, og suiter til koncerter begynder ved $8.000 og kan gå op til $60.000, afhængigt af den musiker, der optræder samt placeringen af ​​suiten. Priser for Madison Square Garden Suites for et New York Knicks-spil starter ved $8.000 pr. spil og kan gå op til $30.000.

Serverer de mad i Madison Square Garden?

Madmulighederne i Madison Square Garden er tunge på stadionfavoritter, og New York street spisesteder som hotdogs, cheesesteaks og delikatessesandwich. Byens berømte Carnegie Deli opererer stadig på MSG, mens David Changs Fuku byder på stegte kyllingesandwicher, og Kobeyaki serverer japanske risskåle.

Kan du bringe mad ind i Madison Square Garden?

Vi er alle for, at du snupper en bid mad eller en drink, før du går til The Garden til dit arrangement, men al udefrakommende mad og drikkevarer (inklusive dåser og flasker) er ikke tilladt indenfor.

Hvor meget koster en boks i et Knicks-spil?

Hvor meget koster Knicks Suites? $8.000 - $30.000. Madison Square Garden-suiter til New York Knicks-spil koster mellem $8.000 og $30.000. Prisen på New York Knicks suiter vil variere baseret på placeringen af ​​suiten og styrken af ​​udeholdet, eller divisionsrivalisering.

Hvor skal jeg sidde i Madison Square Garden?

Kan du tage en rygsæk med til Madison Square Garden?

Må jeg medbringe en taske? For at give en sikker oplevelse må gæster ikke komme ind med poser større end 10"x 8"x 6". Små lommebøger/punge er tilladt. For gæster med yderligere behov, kontakt venligst Guest Relations på: 212-465-6225 eller [email protected]