Hvordan får jeg min simmer til at teleportere?

Brug "testingcheats true" og klik hvor som helst på jorden, mens du holder shift i det område, hvor du vil have din simmer til at teleportere, og vælg "Teleport Me Here".

Hvordan teleporterer du på Sims 3?

I The Sims 3 til konsol er spilleren i stand til at teleportere en simmer til andre steder, selvom de faktisk ikke ejer teleporteringspuden ved at aktivere snydetilstanden og bruge L2/LB og X på det sted, som simmeren skal teleportere til.

Hvordan skifter du klik på PS4?

For at udføre et shift-klik på konsoller skal du holde Circle nede og trykke på X.

Hvordan teleporterer du til simmere, der ikke er dine?

Du kan teleportere enhver sim ved at bruge snydekoder. Når snyderne er aktiveret, skal du klikke på jorden, og en mulighed "teleporter simmere" vil dukke op, som ville tage dem til det nøjagtige sted. Hvordan aktiverer jeg snydekoder i Sims 4? For at aktivere snydekoder i Sims 4 skal du klikke på Ctrl+Shift+C.

Hvordan føjer du Grim Reaper til din familie i Sims 4 PS4?

The Sims 4 Tutorial: Sådan tilføjer du Grim Reaper til din husstand

  1. Den mest sikre død i The Sims 4 er Death by Hunger, så jeg besluttede, at Ollie skulle sulte.
  2. Når Grim Reaper er færdig med sit job, hold shift, venstreklik på ham og vælg "Tilføj til familie".
  3. Som Grim Reaper kan du gå rundt i byen og socialisere med andre simmere.

Kan du bruge snydekoder på Sims 4 PS4?

For at aktivere Sims 4 cheats på PS4 og Xbox One skal du indlæse spillet og holde alle fire triggere nede på samme tid. Indtast "testingcheats true" i tekstboksen for at aktivere cheats. Det er uklart, hvilke snydere der ikke virker på dette tidspunkt (den officielle Sims 4 FAQ sagde, at ikke alle snydere virker med konsolversionen), men de fleste gør det.

Fungerer Andrew posespiller ikke i 2020?

Hvad skal man gøre, når Andrew's Pose Player ikke virker? Først skal du aktivere script-tilstanden i scriptet. Sørg for, at karakteren er i en stående stilling, så Andrew's Pose Player Teleporter fungerer korrekt. Hvis karakteren ikke er i stående stilling, vil animationerne eller Andrews positurer ikke fungere.

Hvordan gør jeg min simmer til en heks Sims 2?

Indtast "boolprop testingcheatsenabled true", mens du er på naboskærmen (skriv det ind uden citaterne). SHIFT+KLIK på postkassen til den ønskede familie. Gå til spawn 'NPC...' Grand (afhænger af hvilken justering du ønsker) Witch/warlock og klik på den. Nu er din simmer en heks/trollkarl!