Hvad bruges Toshiba flash-kort til?

Softwareoversigt TOSHIBA Flash Cards er et hjælpeprogram til at understøtte det indbyggede flashkort i computeren. Erstat det tidligere "Hot Key Utility" på Windows, det giver også "Hot Key Utility" (Fn-tasten) til at udføre den tildelte funktionalitet.

Hvad er Toshiba flash-kort, og har jeg brug for det?

TOSHIBA Flash Cards er et hjælpeprogram, der bruger et korttypedesign. Det erstatter "Hot Key Utility", som er et konventionelt værktøj til Windows. Ved at trykke på en bestemt tast sammen med Fn-tasten udføres den funktion, der er tildelt tasten (genvejstastfunktion). Ikke alle hjælpeprogrammer er tilgængelige for alle modeller og operativsystemer.

Kan jeg afinstallere Toshiba Flash Cards?

Find Toshiba Function Key i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på knappen Afinstaller i vinduet. Følg alle instruktioner, der vises bagefter for at afinstallere det fuldstændigt.

Hvordan deaktiverer jeg Toshiba Flash-kort i Windows 10?

Søg-knap - lige til højre for "start"-knappen, skriv "task manager"; Når Task Manager vises, skal du klikke på fanen "Opstart"; Klik på "Toshiba funktionstast hovedmodul" og "deaktiver" det.

Hvad er Toshiba funktionstast, og skal jeg bruge den?

Hvad er TOSHIBA funktionsnøgle? TOSHIBA Function Key Utility er et program designet til at give brugerne et middel til at aktivere understøttelse af 'Fn'-tasten på forskellige bærbare modeller. Fn-tasten bruges til at levere funktioner, herunder Display Switch, LCD Brightness eller Instant Security.

Hvordan aktiverer jeg funktionstaster på min Toshiba bærbare Windows 10?

Sådan aktiveres funktionstaster på Toshiba Laptop

  1. Klik på "Start", derefter "Alle programmer" og derefter "Toshiba".
  2. Vælg "Hjælpeprogrammer" og derefter "Tilgængelighed".
  3. Marker afkrydsningsfeltet for at sikre, at "Fn"-tasten fungerer, uanset om du trykker på F1 samtidigt med F1 eller umiddelbart før du trykker på disse taster.
  4. Tjek din "Fn"-tast.

Hvordan bruger jeg F-taster uden at trykke på Fn?

Når du har fundet det, skal du trykke på Fn-tasten + Funktionslås-tasten samtidigt for at aktivere eller deaktivere standardtasterne F1, F2, … F12. Voila! Du kan nu bruge funktionstasterne uden at trykke på Fn-tasten.

Hvordan bruger jeg F-nøgler uden Toshiba?

Klik på fanen "Tastatur". Hvis valg af Specialfunktionstilstand og Standard F1-F12-tilstand vises, skal du vælge Vælg Standard F1-F12-tilstand. Hvis valgmulighederne Special Function Mode og Select Standard F1-F12 Mode ikke vises, behøver din særlige Toshiba-bærbare computer ikke denne justering.

Hvorfor starter min bærbare computer ikke fra USB?

USB starter ikke Hvis USB'en ikke starter, skal du sikre dig: At USB'en er bootbar. At du enten kan vælge USB fra listen Boot Device eller konfigurere BIOS/UEFI til altid at starte fra et USB-drev og derefter fra harddisken.

Hvad er nøglen til at starte fra USB?

Boot fra USB: Windows

  1. Tryk på tænd/sluk-knappen på din computer.
  2. Tryk på ESC, F1, F2, F8 eller F10 under den indledende opstartsskærm.
  3. Når du vælger at gå ind i BIOS Setup, vises siden med opsætningsværktøjet.
  4. Brug piletasterne på dit tastatur til at vælge fanen BOOT.
  5. Flyt USB for at være først i opstartssekvensen.

Hvordan genstarter jeg min Toshiba bærbare computer uden en bootbar enhed?

– Foretag først en hård genstart, fjern batteriet og tag AC-adapteren ud, tryk og hold tænd/sluk-knappen nede i 20 sekunder og prøv at starte den op igen. – Hvis det giver dig den samme fejl, og hvis du også bruger en Toshiba-laptop, skal du trykke på og holde F2-knappen nede, derefter tænde for den bærbare computer, og den skulle indlæses i BIOS.

Er Toshiba-opsætningsværktøjet BIOS?

Nogle bærbare Toshiba-computere indeholder et BIOS-opsætningsværktøj, der er installeret under Windows i kontrolpanelet. Dette hjælpeprogram tillader nogle ændringer af BIOS-opsætningskonfigurationen og er tilgængeligt til download fra Toshiba, hvis det ikke er installeret på en bestemt model.

Har jeg brug for Toshiba Value Added Package?

Toshiba Value Added Package (TVAP) giver et væsentligt link til systemressourcer, der kræves af adskillige originale TOSHIBA-programkomponenter for adgang til BIOS-funktioner osv., såsom: TOSHIBA PC Diagnostic Tool kan vise de grundlæggende oplysninger om en computer og diagnosticere simple problemer ved hjælp af Windows indbygget værktøjssæt.

Kan jeg afinstallere Toshiba Assist?

Eller du kan afinstallere TOSHIBA Assist fra din computer ved at bruge funktionen Tilføj/fjern program i vinduets kontrolpanel. Når du finder programmet TOSHIBA Assist, skal du klikke på det og derefter gøre et af følgende: Windows Vista/7/8: Klik på Afinstaller.

Kan jeg afinstallere Toshiba Face Recognition?

Eller du kan afinstallere TOSHIBA Face Recognition fra din computer ved at bruge funktionen Tilføj/fjern program i vinduets kontrolpanel.