Hvad betyder Mei Mei på japansk?

明々- Meimei – 明 betyder "lyse".

Hvad betyder Mei Mei på engelsk?

Engelsk oversættelse af 妹妹 ( meimei / mèimei ) – yngre søster på kinesisk.

Er Mei Mei et kinesisk navn?

Mei (japansk: 芽衣, mandarin: 美), er et feminint japansk og kinesisk fornavn... Mei (fornavn)

Oprindelse
BetyderDet kan have mange forskellige betydninger afhængigt af det anvendte tegn
Andre navne
Beslægtede navneMeiko Meina Meika Meihui

Hvad betyder det kinesiske ord Mei?

Fra kinesisk 美 (měi) der betyder "smuk" eller 梅 (méi), der betyder "kinesisk blomme" (art Prunus mume), samt andre tegn, der udtales på samme måde.

Hvad er Lia på japansk?

Det er navnet Lia (når det udtales lee-ah) på japansk katakana er リア med romaji ria. Den standard måde, at navne oversættes til japansk er med katakana.

Er Mei et engelsk navn?

Mei som et pigenavn har engelsk oprindelse. Er relateret til navnet May.

Hvem er Mei Mei Jujutsu Kaisen?

Mei Mei (冥 めい 冥 めい, Mei Mei?) er en bifigur i Jujutsu Kaisen-serien. Hun er en grad 1 jujutsu troldmand, der arbejder selvstændigt og kun i bytte for penge. Hun er også den ældre søster til Ui Ui og var en senpai af Satoru Gojo og Suguru Geto under deres tid på Jujutsu High.

Hvilken nationalitet er Mei?

kinesisk

Hun er en kinesisk klimatolog og eventyrer fra Xi'an, Kina. Mei stemmes af den kinesiske stemmeskuespillerinde Yu “Elise” Zhang i både de engelske og kinesiske udgivelser af Overwatch….Mei (Overwatch)

Mei
BeskæftigelseKlimatolog
Nationalitetkinesisk

Er Lia et japansk navn?

Det er navnet Lia (når det udtales lee-ah) på japansk katakana er リア med romaji ria. Den standard måde, at navne oversættes til japansk er med katakana. En person, der bruger nøjagtig den samme oversættelse, er Lia Williams (リア・ウィリアムズ).

Hvad betyder navnet Lia?

Lia er også et græsk navn, der betyder "bærer af gode nyheder". Det er også en form for 'Leah', 'Lea', 'Lya' eller 'Leia' på nogle romanske sprog. Det kan også være et efternavn.

Er Mei Mei kraftfuld?

Samlet færdighed: Mei Mei er en troldmand i klasse 1, der er anerkendt af mange for at være en mere end dygtig fighter. Satoru Gojo har tidligere udtalt, at han mener, at Mei Mei er stærk, en kommentar, som den stærkeste troldmand ikke uddeler let.

Hvor stærk er Mei Mei?

Ret stærk, for at være ærlig. Hun er den 5. Mizukage og top tre af de stærkeste kunoichi (kvindelige ninjaer) i hele Naruto. Først og fremmest har hun to kekkei genkai-evner, Lava Release & Boil Release. Førstnævnte var i stand til at skubbe Sasuke op i et hjørne, mens han brugte Susanoo...

Hvad er OCR Mei?

Udviklet i samarbejde med Mathematics in Education and Industry (MEI), vores nye AS Level Mathematics B (MEI)-kvalifikation giver eleverne et sammenhængende studieforløb for at udvikle matematisk forståelse og færdigheder. Det kan bruges som en selvstændig præstation i matematik. Specifikationskode: H630.

Hvad er Mei i finans?

MEI er en unik 10-cifret kode udstedt til tydeligt at identificere juridiske enheder på lånemarkedet, herunder banker, buy-side institutioner, depotbanker, trustees og virksomhedslåntagere. Generelt udstedes MEI'er som forventet - en pr. juridisk enhed.

Hvor gammel er Mei i Boruto?

31

'Naruto'-profil: Mei Terumi

editMei Terumī
Personlig
Fødselsdato21. maj
KønKvinde
AlderDel II: 31