Hvordan annullerer jeg min gratis prøveperiode WoW?

Kategorier

  1. Naviger til indstillingsmenuen i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg 'Administrer abonnement'.
  2. Klik på 'Annuller abonnement. ’
  3. Denne pop-up vises. Vælg en mulighed, og vælg derefter Fortsæt.
  4. Du vil derefter se en kort, valgfri undersøgelse. For at afslutte opsigelsen skal du vælge Annuller abonnement.

Kan jeg slette en WoW Starter-konto?

For at fjerne en begynderudgave fra din konto, besøg vores Fjern begynderudgave-side.

Hvorfor er min WoW-konto en gratis prøveperiode?

WoW gratis prøveversion er tilgængelig for alle spillere med en eksisterende Battle.net-konto. Når din konto ikke har et aktivt abonnement eller ikke-tilbagevendende spilletid, vil dens status vende tilbage til en gratis prøvekonto. Q: Jeg har venner, der allerede spiller WoW.

Hvordan opsiger jeg et World of Warcraft-abonnement?

Annullering af dit World of Warcraft-abonnement

  1. Log ind på din spil og abonnementsside.
  2. Klik på Administrer ud for den konto, du vil annullere.
  3. Klik på Annuller abonnement. Hvis denne mulighed ikke er til stede, betyder det, at du ikke havde et abonnement på denne konto, eller at abonnementet allerede var annulleret.

Hvordan omdøber jeg min wow-konto?

Der er ingen måde at ændre navnet på individuelle World of Warcraft-konti. Nogle konti kan have unikke navne, men disse konti blev oprettet før det nye Blizzard Account-system. Andre spillere kan ikke se dit World of Warcraft-kontonavn.

Hvordan fjerner jeg linket til min wow-konto?

Log ind på dine forbindelser på din kontoadministrationsside, og klik på knappen Afbryd forbindelse ved siden af ​​den konsol, du vil fjerne linket til. Når den forkerte konsolkonto er afbrudt, kan du linke de korrekte konti.

Hvordan omdøber jeg min WoW-konto?

Hvordan sletter jeg en WoW-konto?

For at indsende en anmodning om kontosletning skal du muligvis have dit offentligt udstedte billed-id. Sletning af din konto er permanent og vil fjerne personlige oplysninger og alle spil forbundet med den konto. For at indsende en anmodning om kontosletning skal du gå til Blizzards supportside og Slet Blizzard-konto.

Sletter tegnene ved at annullere WoW?

Ja, din konto og dine karakterer vil fortsat eksistere. Dine karakterer vil med garanti eksistere en vis tid, før Blizzard "må" slette dem, men så vidt jeg ved, er dette aldrig sket i næsten 10 år, hvor spillet kørte.

Hvad er mit kontonavn til WoW Classic?

Hvad er dit kontonavn for WOW? WOW1-navnet, du henviser til, er ikke navnet på din konto, det er navnet på det spil, som du ejer på battle.net-markedspladsen. Nøglen, der er i din WTF-mappe, er det navn, som blizzard gav dig, da du oprettede din konto.

Hvad er WOW51900331?

Du vil modtage fejlmeddelelsen WOW51900331, hvis du har flere World of Warcraft-konti (WoW1, WoW2…), og når du starter WoW Classic, vælger du en konto uden spilletid. For at løse dette problem skal du kontrollere, hvilken af ​​dine WoW-konti der er den aktive, og sørge for at vælge den WoW Classic-konto, der matcher den.

Hvordan fjerner jeg linket til en GameBattles-konto?

Log ind på din GameBattles-konto. Klik på "Min MLG" øverst på skærmen. Klik på "Rediger konto" og fjern alle personlige oplysninger, der er gemt på din konto.

Hvor lang tid tager det at slette en Battlenet-konto?

Blizzards hjemmeside siger, at det kan tage op til 30 dage at behandle disse anmodninger. Dette vil sandsynligvis tage længere tid nu med den pludselige tilstrømning af anmodninger om kontosletning. For at indsende en anmodning om kontosletning skal du muligvis have dit offentligt udstedte billed-id.

Sletter Blizzard inaktive konti?

Nej, de sletter ikke inaktive tegn. Karakteren, du poster fra, er på Ravencrest. Har du logget helt ind på karakterudvælgelsen for det område? De vises ikke på skærmen til valg af rige efter at have været væk så længe.