Hvilken karakter er en merit på et niveau?

Niveau 1 Credit og Advanced Credit (C/AC) Niveau 2 Bestået, Merit, Distinction og Distinction* (P/M/D/D*)...Karakter.

Teknisk prisNuværende GCSE-gradering9 til 1 GCSE-gradering
L2-udmærkelse*EN*8/9
L2 udmærkelseEN7
L2 MeritB6
L2 PassC4/5

Hvad svarer en niveau 3-merit til?

BTEC-kvalifikationer har forskellige niveauer, fra indledende BTEC'er på niveau 1 til niveau 2 BTEC'er, som svarer til GCSE'er, Level 3 BTEC'er, også kendt som Nationals, som svarer til A-niveauer, til niveau 5 BTEC'er, også kendt som Higher Nationals, hvilket kan svare til en grad.

Hvad svarer en BTEC niveau 3 Merit til et niveau?

Btec Level 3 = svarende til A-niveauer. Btec niveau 4-5 = svarende til 1. og 2. år af en bachelorgrad.

Hvad er en merit i A-niveau resultater?

Fag på videregående niveau og særlige opgaver Fra 1963 er opnåelse af et fag på avanceret niveau angivet med en karakter A, B, C, D eller E, hvoraf karakteren A er den højeste og karakteren E den laveste. Karaktererne for specialopgaven er karakter 1 (udmærkelse) og karakter 2 (merit).

Hvad er en niveau 2-merit i karakterer?

Niveau 2 Merit (L2M) Svarer til en GCSE karakter B. Niveau 2 Distinction (L2D) Svarer til en GCSE grad A.

Er D på et niveau et bestået?

Et E eller D er stadig bestået på A-niveau, men det vil resultere i lavere Ucas-point end en bedre karakter. Et bestået er angivet med en af ​​de fem karakterer, A, B, C, D eller E, hvor A (og A*) er den højeste og E er den laveste. For at opfylde beståelseskriterierne skal du have en E-karakter eller derover.

Eksisterer AS-niveau stadig?

Hvad sker der med AS-niveauer? AS-niveauer vil stadig eksistere, og du kan fortsætte med at tage en separat AS-niveau kvalifikation i slutningen af ​​år 12, før du dropper faget eller fortsætter med at tage det fulde A-niveau i år 13; men i modsætning til tidligere tæller dine AS-resultater ikke med i din A-niveaukarakter.

Hvad er aldersgrænsen for A-niveau?

18

Hvor meget koster det at lave et A-niveau?

Kurser på A-niveau tilbydes gratis til studerende i alderen 16 til 18 år i Storbritannien. Det eneste, de skal betale for at få deres A-niveauer, er et symbolsk gebyr for at tage deres afsluttende eksamener, som maksimalt kan være £100. Der er dog nogle videregående uddannelseskollegier, som opkræver gebyrer så høje som £1.000 for to standard A-niveauer.

Hvilken alder er GCSE?

GCSE'er (General Certificates of Secondary Education) er de vigtigste kvalifikationer, som tages af 14- til 16-årige på skoler og gymnasier i England, Wales og Nordirland. Men du kan tage dem for at opnå en kvalifikation i et emne, du er interesseret i, uanset alder.

Kan du tage GCSE i alle aldre?

GCSE'er er den vigtigste kvalifikation, der tages af 14 til 16-årige, men er tilgængelige for alle i alle aldre. Du kan tage GCSE'er i en bred vifte af akademiske og 'anvendte' eller arbejdsrelaterede fag på skolen eller din lokale videregående uddannelse (FE) college.