Hvem sælger postanvisninger i nærheden?

Bedste steder at få en postanvisning i nærheden af ​​mig

  • 7-Eleven.
  • Walmart.
  • CVS.
  • Meijer.
  • K-Mart.
  • Publix.
  • Kroger.
  • Post Service.

Kan du få en postanvisning gratis?

Du kan indløse en USPS postanvisning på et postkontor gratis. Du kan også indløse dem i de fleste banker og nogle butikker. Transportører på landet kan indløse postanvisninger, hvis de har penge nok ved hånden.

Hvor meget koster postanvisninger hos Walmart?

Hvor meget koster en postanvisning? $1 maks. gebyr, men de nøjagtige gebyrer varierer afhængigt af sted.

Sælger Dollar General postanvisninger?

Kort svar: Dollar General sælger eller indkasserer ikke postanvisninger.

Hvordan fungerer postanvisninger hos Walmart?

En Walmart postanvisning er i bund og grund en forudbetalt check eller bankcertifikat. For at få en postanvisning betaler du beløbet for postanvisningen til udstederen plus et mindre gebyr. Derefter vil du få udstedt postanvisningen, som typisk vil indeholde navnet på både modtageren og udstederen.

Kan jeg købe en postanvisning med et betalingskort?

Hvor kan man købe og indløse en postanvisning. Du kan købe og indløse en postanvisning fra: The U.S. Postal Service. Ethvert postkontor i USA accepterer betalingskort som betaling for postanvisninger.

Kan jeg købe en postanvisning hos Walmart med et betalingskort?

Køb af en postanvisning hos Walmart Walmart sælger MoneyGram postanvisninger på MoneyCenter eller kundeserviceskranken nær forsiden af ​​butikken. Du kan bruge kontanter eller et betalingskort til at betale for din postanvisning.

Kan du købe en postanvisning med et betalingskort hos Publix?

Betalingsmetode: Kontant, betalingskort eller forudbetalt kort. Du kan ikke bruge checks, gavekort eller kreditkort til at købe postanvisninger. Men da Publix postanvisninger udstedes gennem Western Union, kan du anmode om en refusion fra Western Union.

Hvor kan jeg købe en postanvisning med et kreditkort?

De eneste steder, hvor du kan købe en postanvisning med et kreditkort, er 7-Eleven butikker og Western Union. Hvis du planlægger at opkræve en postanvisning, skal du være opmærksom på, at dit kreditkortselskab kan betragte et postanvisningskøb som et kontant forskud, hvilket har nogle væsentlige ulemper.

Kan du betale et kreditkort med en postanvisning?

At betale kreditkort med postanvisninger er ingen sag. Hvis du har lokale afdelinger af de banker, der udsteder dine kreditkort, vil de med glæde acceptere postanvisninger som betalinger mod dine kreditkort.

Hvordan indløser jeg en Publix postanvisning?

Sådan indkasserer du en postanvisning

  1. Bring din postanvisning til et sted, der vil indløse den. Du kan tage postanvisningen til din bank, kreditforening, købmand og nogle detailbutikker.
  2. Godkend din postanvisning.
  3. Bekræft din identitet.
  4. Betal servicegebyrer.
  5. Modtag dine kontanter.

Kan du købe postanvisninger hos Publix?

Sælger eller indbetaler Publix postanvisninger? Publix sælger, men kontanter ikke, postanvisninger i alle butikker undtagen GreenWise Market-lokationer. Ja, Publix tilbyder Western Union pengeoverførselstjenester i alle butikker undtagen GreenWise Market-lokationer.

Hvor meget opkræver Winn Dixie for postanvisninger?

Winn-Dixie tilbyder postanvisninger i beløb op til $1.000. Den accepterer kun kontanter og debet som betaling, og der er et gebyr på $0,79 for hver $500 ($1,58 hvis du vælger det maksimale postanvisningsbeløb).

Kan jeg indsætte en postanvisning på min bankkonto?

Hvis du foretrækker at sætte dine penge direkte ind på din checkkonto, kan du indbetale en postanvisning i stedet for at indløse den. Banker accepterer normalt postanvisninger, ligesom de ville have en almindelig check i filialer, pengeautomater eller endda på en mobilapp. Postanvisninger fra andre kilder skal muligvis deponeres i en filial.

Kan jeg mobilindbetale en postanvisning?

Vær forsigtig, når du bruger din mobilenhed til at indbetale pengeordrer. Banker kan kræve, at du leverer den originale postanvisning til din bank til behandling, og mange tillader slet ikke mobilpostanvisninger.

Kan jeg hurtigt indbetale en postanvisning?

Kort svar: Du kan bruge mobilindbetaling til postanvisninger hos visse banker, herunder Citibank, Fifth Third Bank og Wells Fargo. Du kan også mobilindbetale en postanvisning, hvis du har en PayPal Cash Plus-konto.

Kan du indsætte en postanvisning i en hæveautomat?

Hvis du ikke har brug for pengene med det samme, og du har en bankkonto, så overvej at indbetale dem. Banker accepterer postanvisninger fra US Postal Service, som de ville gøre almindelige checks i filialer, pengeautomater eller endda på en bankapp med en mobil checkindbetalingsfunktion. Glem ikke at underskrive bagsiden af ​​postanvisningen før indbetaling.