Hvilken fabrik er Jordans lavet på?

Air Jordan er produceret af Nike, et amerikansk multinationalt selskab, men Air Jordan er fremstillet i Kina. Hvis du ønsker at købe originale Air Jordans, køb fra Nike butik og ved, hvor meget Jordans koster. Den egentlige autentiske masseproduktion af Air Jordan foregår i Kina, da der er to hovedfabrikker baseret i Kina.

Hvordan ved du, om mine Jordans er falske?

Den ikoniske Jordan "Jumpman" vil være den nemmeste måde at se, om de er falske. Se efter områder, der er ude af proportioner på logoet. Sørg også for, at logoet er i den rigtige position, mange gange vil forfalskninger have Jumpmans arme eller ben lidt anderledes. Sørg også for at tjekke logoet på skoens pløs.

Hvor laves originale Jordans?

Undgå køb i udlandet, medmindre du er sikker på sælgerens ægthed. Nike importerer muligvis fra deres oversøiske fabrikker, men de leverer fra store hubs i USA og Europa. De fleste falske Jordans er fremstillet i Asien, især Kina.

Hvem fremstiller Air Jordan sko?

nike

Air Jordan

Silhuetten af ​​Michael Jordan tjente som inspiration til at skabe "Jumpman"-logoet.
ProdukttypeBasketballsko, Apparell
Ejernike
LandForenede Stater
Introduceret17. november 1984

Laver Nike stadig Air Jordans?

Nike besidder Jordan-producenten, men Michael Jordan får en del af deres indtjening. Jordan-mærket blev så enormt, at Nike i 1997 begyndte at promovere det som sin egen selvstændige producent. Nike er ansvarlig for at designe, fremstille og sælge varer fra Jordan Brand.

Hvor er Air Jordans lavet i verden?

Air Jordans er for det meste fremstillet i Kina. De blev fremstillet for første gang i 1985. Selvom de fleste par Air Jordans er fremstillet i Kina, er flere par af skoene blevet fremstillet i forskellige lande efter specialbestilling.

Kan du se forskel på ægte og falske Air Jordans?

Når du studerer den rigtige Air Jordan og den falske Air Jordan side om side, kan du se, at fabrikken, der fremstiller kopier, gjorde et godt stykke arbejde på logoet. Kunstværket på den falske sko er korrekt, men det rigtige Jordan 1-logo er stadig præget lidt dybere ind i læderet.

Hvornår blev den første Air Jordan-sko lavet?

De blev fremstillet for første gang i 1985. Selvom de fleste par Air Jordans er fremstillet i Kina, er flere par af skoene blevet fremstillet i forskellige lande efter specialbestilling.

Hvor kan du finde forfalskede Nike Air Jordans?

Du kan finde falske Nike-sko i butikker over hele verden. En forfalskningsring smuglede tusindvis af forfalskede Nike Air Jordan-sneakers ind i New York og New Jersey! Fem personer forventes hver at modtage 20 års fængsel for menneskesmugling af Air Jordans. Hvordan kan du se, om Jordans er falske?