Var John Cena i marinesoldaterne?

John Cena sluttede sig næsten til militæret, før han nogensinde gik ind i professionel wrestling. Cena fortalte The Virginian-Pilot: Jeg var bogstaveligt talt ved at blive medlem af Marine Corps (Officer Candidate School), da en kammerat spurgte mig, om jeg ville være wrestler. Så han var ikke i Marines, men han lavede en film ved navn The Marines.

Var John Cena engang soldat?

John Cena tjente ikke i det amerikanske militær, selvom han portrætterede en marinesoldat i filmen "The Marine". Cena har dannet et tæt bånd med Forsvaret og indarbejdet referencer til dem i sin professionelle wrestling-persona gennem årene.

Hvem spillede John Cenas kone i marinesoldaten?

Kelly Carlson

Hvad er John Cenas slagord?

Du kan ikke se mig

Hvad er The Rocks slagord?

Og hvis du elskede wrestling i denne periode, var der altid ét spørgsmål i baghovedet: Hvad var det egentlig, The Rock lavede? Dwayne "The Rock" Johnsons slagord - "If you smellll-(tongue flick)-llll what The Rock is cooking" - var et af livets store mysterier.

Hvad siger Triple H?

Triple H: "I Am the Game and I Am That Damn Good!" Dette blev brugt mere i Triple Hs stigning i magten, da han adopterede "The Game" som sit kaldenavn. I et forsøg på at skabe sig et navn som den bedste fyr i virksomheden, promoverede The Game sig selv ved at bruge denne slagord.

Hvad er Roman Reigns slagord?

"Når du har denne form for magt, skal du bare møde op og vinde." Roman afsluttede også sin promo med "tro på det." WWE har lige registreret et varemærke for "vis op og vind." Nu er det Roman Reigns’ nye slagord.

Kan du digte det slagord?

Efter en række eventyr er Youngblood i stand til at tage den pause og holde den til The Man i processen. En af hans varemærkeord undervejs er "Kan du grave det?" Dybest set er dette bare en anden måde at sige, "Forstår du?" Men sådan, meget sejere.

Hvorfor siger WWE-FANS HVAD?

Det går helt tilbage til 2001, hvor Stone Cold Steve Austin begyndte at sige "Hvad" for at afbryde den person, han talte med i ringen under promoer eller backstage før eller efter en kamp, ​​det stammer fra, da han ringede til Christian i telefonen og gik ham en voicemail og gentagne gange sagde "Hvad" efter hver pause i ...

Hvem sagde suck?

Shawn Michaels

Hvorfor hedder stenkold 316?

Wrestling-fans fejrer regelmæssigt "316 Day" hver 16. marts til ære for Stone Cold. Det stammer fra et berømt interview med Austin, der proklamerede, at "Austin 3:16 siger, at jeg lige har pisket din røv," en slagord, der ville blive markeret på millioner af T-shirts solgt af virksomheden på det tidspunkt.

Hvorfor holder wrestlere snoren?

Formålet med rebet er at forhindre åbenlys dobbelthold og indblanding fra den ulovlige partner, samt at forhindre den ulovlige partner i at gå halvvejs ned af ringforklædet for at lave mærket.

Hvordan startede what-chanten i WWE?

Under højden af ​​Attitude-æraen i WWE var Stone Cold i stand til at diktere publikums reaktion gennem sine promoer så godt, at han fik dem til at synge et simpelt ord på fire bogstaver.

Hvornår blev Stone Cold administrerende direktør?

Stone Cold overtog som administrerende direktør i 1999.

Hvornår startede Stone Cold Start hvad?

januar 1996

Hvad står Austin 316 for?

"'Austin 3:16 siger, at jeg lige har tudet i din røv' var profetisk, og det blev en sætning, der definerede min karriere. "Det er stadig en af ​​de mest populære sætninger i WWE-historien, og enhver, der ikke kan lide det, kan pisse af."