Hvilken kanal er Smithsonian på Dish TV?

Kanal 367

Smithsonian Channel på DISH Network – Channel 367 Dette er stedet for ærefrygtindgydende historier, kraftfulde dokumentarer og fantastisk underholdning. Som et joint venture kombinerer Smithsonian Channel historiefortællingsevnen fra Showtime Networks med de uovertrufne ressourcer og rige traditioner fra Smithsonian Institution.

Hvilket nummer er Smithsonian Channel?

56

Kanalnummer: 56 Smithsonian Channel bringer dig prisvindende programmering inspireret af verdens største museum og forskningskompleks.

Hvor finder jeg Smithsonian Channel?

Der er flere måder at se på: GRATIS ONLINE ELLER I APPEN: Se udvalgte gratis hele episoder og klip online på www.smithsonianchannel.com eller i Smithsonian Channel-appen, som er gratis at downloade på din Apple-, Amazon-, Roku- eller Android-enhed .

Hvilken kanal er 219 på Dish?

KanalRettens kanalnummerAmerica's Top 120 (190 kanaler)
A&E118
AMC131
Amerikas auktionskanal219
American Heroes Channel195

Hvad skete der med Smithsonian Channel på DISH Network?

Dish Network havde oprindeligt tilføjet HD-kanalen den 12. maj 2008 indtil 1. februar 2009, hvor Dish droppede den. Så den 11. december 2015 begyndte Dish at tilbyde kanalen igen. I 2010 indgik Smithsonian Networks en aftale med Comcast om udsendelse af kanalen indtil 2020.

Hvor meget koster Smithsonian Channel?

Smithsonian Channel Plus, som kun er tilgængelig i USA, har ingen reklamer og er prissat til $4,99 pr. måned. I øjeblikket er den tilgængelig via Smithsonian Channel-appen på Apple, Amazon, Roku-afspillere og tv'er og Android-enheder, såvel som online på watch.smithsonianchannel.com.

Hvor meget koster Smithsonian Channel?

Er Smithsonian gratis?

Adgang til alle Smithsonian-museer i Washington er gratis. Et besøgscenter er placeret i slottet. Der var omkring 22 millioner besøg på museerne og National Zoo i 2019. Adgang til alle Smithsonian-museer i Washington, D.C., er gratis.

Hvor meget koster Smithsonian Channel?

Hvad kan jeg se på Smithsonian Channel?

Med Smithsonian Channel (Sorteret efter popularitet stigende)

  • Air Emergency (2003– )
  • The Green Book: Guide to Freedom (2019 tv-film)
  • Katastrofer til søs (2018– )
  • Aerial America (2010– )
  • Cher and the Loneliest Elephant (tv-film fra 2021)
  • Orangutang Jungle School (2018– )
  • Air Warriors (2014– )

Er Smithsonian Channel på Amazon Prime?

Den nye platform er nu tilgængelig som en app på Apple-, Amazon-, Android- og Roku-enheder, samt online på watch.smithsonianchannel.com. Amazon Prime-medlemmer vil kunne abonnere på Smithsonian Channel Plus gennem Prime Video Channels inden udgangen af ​​2018.

Kan du få Smithsonian Channel uden kabel?

Du kan streame Smithsonian Channel med en live-tv-streamingtjeneste. Intet kabel- eller satellitabonnement er nødvendigt. Begynd at se med en gratis prøveperiode.

Hvilket kanalnummer er NBA TV on Dish?

kanal 156

NBA TV på kanal 156 bringer dig live-spil i HD fra alle 30 hold i ligaen – plus optagelser bag kulisserne, meningssegmenter, interviews og anden nyhedsdækning hele sæsonen. For at se NBA-kanalen på DISH Network skal du vælge America's Top 200 eller Top 250 eller overveje at tilføje Multi-Sport Pack.