Er USPS skoæske fast pris?

Skoæske er en type tilgængelig gratis fra USPS. Det er dog ikke en fast priskasse. Som nævnt er det ikke en fast pris boks, så det afhænger af vægt og leveringszone, så det kan være $6,45 og opefter.

Har USPS skoæsker?

Priority Mail® Shoe Box er designet til at imødekomme behovene hos fodtøjs- og tøjforhandlere og virksomheder direkte til kunder. Denne æske gør det muligt for afsendere blot at skubbe et par sko i æske for nem forsendelse. Den er ideel til alle, der skal sende sko som gave eller til reparation.

Hvilken størrelse er USPS skoæsker?

Dimensionerne på USPS skoæsken er 7-1/2 x 5-1/8 x 14-3,8 tommer. Æsken kan rumme størrelser, der spænder fra en damesko i størrelse 5 til en herresko i størrelse 13.

Hvor meget koster det at sende sko USPS?

Afhængigt af vægten af ​​skoene kan det være omkring $8,00 til $12,00 for portoen. Det afhænger også af afstanden de bliver sendt.

Hvad er den billigste måde at sende sko USPS på?

Men hvis du er en forhandler, der handler med fodtøj, vil det hjælpe dig med at spare en masse at finde den billigste måde at sende sko på.

KurertjenestePrisLeveringstid
USPS Priority Mail Express 2-dages$71.352 dage
Easyship USPS Priority Mail$9.562 dage
Easyship USPS Pakkevalg$20.667 dage

Kan jeg sende en pakke i en skoæske?

Du kan bruge næsten enhver kasse, så længe den er robust til at holde indholdet. Du må ikke bruge en æske, der er mærket med et materiale, der ikke kan sendes til afsendelse, såsom blegemiddel, alkohol. Sådanne markeringer bør ikke være på din boks. Hvis du skal bruge denne boks, skal navnet og advarslerne på boksen være fuldstændig udslettet.

Skal forsendelseskasser være brune?

Ja, så længe det er robust, forseglet, og adressen er klar, så er det fint. Vi kan ikke sende kasser, der siger, at de indeholder alkohol (såsom en gammel 12-pak æske.) Selvom det generelt er sikrest at skrive adressen direkte på æsken, har jeg aldrig hørt om ikke at acceptere æsker pakket ind i brunt kraftpapir... interessant.

Kan jeg sende i en hvilken som helst kasse?

Du kan bruge hvilken type kasse du ønsker. Så længe du har den korrekte forsendelsesetiket, vil alt være i orden. Bare sørg for at fjerne den gamle forsendelsesetiket. Sørg for, at den eneste forsendelsesetiket er den, du ønsker, at maskinen skal læse.

Hvorfor kan du ikke bruge gaffatape på pakker?

Brug ikke malertape, cellofantape, gaffatape, vandaktiveret papirtape, snor eller pak æsken ind i papir, da det ikke vil give en stærk nok forsegling.

Kan USPS scanne gennem bånd?

Undlad at tape over området "Postalbrug" på Express Mail-etiketten, stregkoderne eller frimærkerne. Du kan bruge selvklæbende etiketter, som du kan købe online i The Postal Store (www.usps.com/shop). Hvorfor kan jeg ikke tape stregkoden over? Vores udstyr kan ikke scanne stregkoder med tape over dem.

Kan gaffatape bruges på USPS-pakker?

Pak IKKE kasser ind i brunt papir eller bind med snor. Brug IKKE materialer som avis eller ægte popcorn til at pakke varer. Brug IKKE gaffatape, maskeringstape eller cellofantape til at forsegle dine kasser til forsendelse.

Kan jeg pakke en fast prioritetsboks ind?

Brug af Priority Mail-konvolutter til fast pris eller Priority Mail Tyvek-konvolutter som dunage eller pakkemateriale til større genstande i kasser er forbudt af USPS. Det er heller ikke tilladt at bestille i løs vægt eller tage forsyninger fra posthuset med den hensigt at bruge dem som emballage.

Hvor streng er USPS med hensyn til dimensioner?

Du har det fint, du runder til nærmeste 1/4 og runder derefter op eller ned til nærmeste tomme. Så hvis du er under . 50 kan du runde det ned til 12 tommer. Indenrigspostmanualen er aldrig forkert.

Har USPS afkrydsningsfeltstørrelse?

Hvis ja, er de indvendige mål. Du skal bruge Udvendige mål. Du vidste aldrig, hvornår en PO måler en boks. Jeg har set ekspedienter måle ALLE indgående kasser, også dem, der umuligt kunne være underlagt dimensionsvægt eller for store til en international postklasse.

Opkræver USPS efter kassestørrelse eller vægt?

Generelt, hvis et stykke er stort og relativt let i forhold til dets størrelse, er det underlagt dimensionelle vægtpriser. Varer, der sendes i USPS-leveret Priority Mail Flat Rate-emballage, opkræves den samme faste takst uanset vægt (op til 70 lbs.) og indenlandsk destination.

Tjekker USPS vægten?

I de fleste tilfælde NEJ. Den største chance for, at pakken bliver vejet, er, når den modtages på posthuset. Mange postarbejdere kan hente en pakke og fortælle, at du har meget, der vejer, så hvis noget føles dårligt, kan de smide det på vægten. Jeg har spurgt folk på sorteringscentrene, og de vejer dem ikke.

Hvor streng er USPS på vægten?

USPS runder op til enten det næste pund (lb) eller ounce (oz). For eksempel, hvis din pakke vejer 3 lbs 5 oz, vil den blive opkrævet med 4 lb-taksten.

Hvad hvis jeg lægger den forkerte vægt på en pakke?

Så du burde have det godt. Du kan tage din pakke og få dem til at genberegne portoen/tillægge yderligere porto ved skranken, men jeg tror, ​​at pakken ville blive opkrævet en udsalgspris, og så ville du betale for forskellen.

Hvad sker der, hvis din pakke er tungere end etiketten USPS?

Hvad sker der, hvis din pakke vejer lidt mere end den porto, du har printet for den? USPS har nultolerance for kortvægtet porto. Hvis du sætter porto for 2 pund på en pakke, der vejer 2,01 pund, så kan den blive returneret til dig for den ekstra porto eller leveret til din køber med forfalden porto.

Kan jeg aflevere en pakke i en USPS-postkasse?

Ja, du har lov til at aflevere pakker i de blå postkasser, så længe du allerede har betalt for portoen (dvs. købt porto gennem Amazon, PayPal, Stamps.com osv.). Nogle gange er det mere bekvemt at gøre det. Det kan du, hvis du udskriver din porto online. Det kan du ikke, hvis det er over 13 ounce med almindelige frimærker.

Hvad sker der, hvis du sender en pakke uden nok porto?

Hvis du sender et førsteklasses brev eller en pakke uden nok porto, vil posthuset forsøge at levere posten med en "Forfaldspost"-meddelelse. Hvis modtageren nægter at betale, vil den vende tilbage til dig med besked om utilstrækkelig porto.

Vejer USPS hvert bogstav?

Selvom postkontoret ikke rutinemæssigt vejer post, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at vurdere, at et brev er tæt på eller overvægtigt. Din brevbærer er den, der fanger det (hvis nogen). Jeg sender en masse tungere breve og ved stort set efter følelse, hvilke der sandsynligvis vil være overvægtige...