Hvordan vender du en komponent i Ltspice?

Vælg den komponent, du vil tilføje, og klik på "OK". Hvis du vil rotere komponenten, før du placerer den, skal du trykke på "ctrl+R" eller klikke på roterknappen.

Hvordan spejler jeg i Ltspice?

Når du flytter eller trækker en komponent, kan du hurtigt rotere den med CTRL-r. For at spejle en komponent skal du bruge CTRL-e.

Hvordan roterer jeg i Ltspice på en Mac?

Tryk på kontrol-R for at rotere før placering.

Hvordan ændrer jeg genvejstast i Ltspice?

Værktøjer > Kontrolpanel > Tegneindstillinger og klik på genvejstaster. Genvejstaster kan omprogrammeres ved at vælge en kommando og derefter trykke på tasten eller tastekombinationen for kommandoen.

Hvordan ændrer jeg baggrundsfarven på Cadence Virtuoso?

Gå derefter til Filer » Eksporter billede, og vinduet Eksporter billede vil dukke op, som ses nedenfor. Vælg Baggrund og skift baggrundsfarven til hvid. Klik på OK, indkredset nedenfor.

Hvordan gemmer man et plot i LTspice?

LTspice: Import og eksport af PWL-data

  1. Klik for at vælge bølgeformfremviseren.
  2. Vælg Eksporter i menuen Filer.
  3. Vælg de spor, du vil eksportere.
  4. Klik på gennemse for at angive filplacering og navn for at gemme tekstfilen.

Hvordan kopierer jeg et skema i Ltspice?

For at kopiere objekter fra et skema til et andet skal du i kildeskemaet påkalde duplikatkommandoen (F6 eller Ctrl + C) – trådkorsmarkøren ændres til duplikatsymbolet. Venstre-klik for at vælge det objekt, du vil duplikere, eller vælg en gruppe af objekter ved at trække en boks rundt om dem.

Hvordan gemmer jeg mine pspice-simuleringsresultater?

Jeg bruger Orcad PSPICE 9.2 (Student-version) Capture CIS Simulation Environment til Circuit Simulation. Det er meget nemt at gemme Simulation Output Waveform i word. Windows–Kopier til udklipsholder–OK–– Pest (Ctrl+V) i Word(doc/docx)-fil.

Hvordan opretter jeg en PWL-fil i Ltspice?

Sådan tilføjer du en PWL-funktion til en spændings- eller strømkilde:

  1. Højreklik på symbolet i skemaeditoren.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Vælg enten PWL(t1, v1, t2, v2…) eller PWL-fil:
  4. Afhængigt af dit valg i trin 3 skal du enten indtaste PWL-værdierne eller vælge en fil.

Hvad er PWL fil?

PWL (hvor BRUGERNAVN er dit logonnavn) er en adgangskodelistefil (PWL). Den registrerer adgangskoder til ressourcer på netværket og bruger dem til at genoprette forbindelse til disse ressourcer, så du ikke behøver at indtaste adgangskoden igen.

Hvad er ton i LTspice?

Tonen vil være det halve for en 50% arbejdscyklus, eller 0,000005s. Stignings- og faldtiderne kan stå på nul. Hvis du ønskede en 20% arbejdscyklus, ville Ton-tiden være 0,000002. //electronics.stackexchange.com/questions/367725/generate-pwm-signal-in-ltspice/0. Del.

Hvordan plotter du frekvens i LTSpice?

Kør sim og lav et plot.

  1. hold Ctrl-tasten nede, højreklik på kurveformplotetiketten [ øverst i plottet]
  2. Et lille vindue åbnes, brug rullemenuen 'Attached Cursor', vælg 1. og 2.
  3. To stiplede 'akse'-linjer vises på plottet, navnene '1' og '2'

Hvordan ændrer jeg frekvens i LTSpice?

Efter at have klikket på ikonet Kør simulering, vises dialogboksen Rediger simuleringskommando som vist i figur 2. Vælg fanen AC Analyse. I figur 2 er parametre indstillet til at udføre en AC-analyse på frekvenser mellem 10 Hz og 1 kHz. Analysen vil blive udført med 30 frekvenser pr. årti.

Hvordan måler LTSpice frekvens?

3 svar. Dobbeltklik på den del af kredsløbet, du vil måle, og et bølgeformvindue skulle dukke op (når simuleringen kører), og din bølgeform, du vil måle, vises. Du kan enten justere simuleringens køretid eller zoome ind på bølgeformen, så du rent faktisk kan se hele bølgeformens cyklusser.

Hvordan tilføjer jeg en komponent i LTSpice?

Åbn dit skema eller åbn et nyt tomt skema. Brug dialogboksen "tilføj komponent", vælg SIOV-biblioteket og placer den nye S20K275-varistor på dit diagram. Du er der næsten. Du skal nu fortælle LTSPICE at bruge SIOV-biblioteket, som du gemte i det første trin.

Kan jeg bruge PSpice-modellen i LTspice?

Bemærk venligst, at TI ikke har tilladelse til at bruge eller fejlsøge LTSpice-problemer, når du bruger TI PSpice-modeller i LTSpice. EULA'en forbyder os at bruge LTSpice til vores produkter. Der er en TINA-TI-model og referencedesign tilgængelig, som din kunde kan bruge.