Hvordan kommer du til Mirage Island i Pokemon Sapphire?

Mirage Island (japansk: まぼろしじま Phantom Island) er et svært tilgængeligt sted i Hoenn, fundet på rute 130 i Pokémon Ruby, Sapphire og Emerald. Det kan kun besøges under meget sjældne omstændigheder.

Hvad er der på Mirage Island i Pokemon Alpha Sapphire?

Cobalion, Terrakion, Virizion Cobalion, Terrakion og Virizion kan findes på et ø-mirage-sted kaldet Pathless Plain, mens de svæver nær Pacifidlog Town.

Hvordan kommer jeg til Mirage Island Oras?

Det er kun tilgængeligt ved at svæve på LatiasAS eller LatiosOR. En Mirage Island kan dukke op dagligt, eller den vises måske ikke, og blive erstattet med en Mirage Forest, Mirage Cave eller Mirage Mountain. Flere Mirage-spots kan dukke op via StreetPass. Hvis en Mirage Island modtages via StreetPass, vil den ikke have en skjult genstand.

Hvor er den sagnomspundne grotte i Omega Ruby?

The Fabled Cave (japansk: おぼろの洞窟 Hazy Cave) er et sted i Hoenn-regionen, fundet på en stor ø beliggende i bugten øst for Seaside Cycling Road på rute 110 (eller sydøst for Mauville City) i Pokémon Omega Ruby og Alfa safir.

Hvilken Pokemon kan findes i Mirage-skoven?

Pokémon

PokémonSpilBeliggenhed
VulpixELLERGræs
TangelaELLERGræs
SunkernELLERGræs
PuruglyELLERGræs

Hvordan kommer jeg til den sporløse skov?

The Trackless Forest (japansk: 未開の森 Primeval Forest) er et sted i Hoenn-regionen, fundet øst for Petalburg Woods (eller sydøst for Rustboro City) i Pokémon Omega Ruby og Alpha Sapphire. Den er kun tilgængelig ved at svæve på LatiosOR eller LatiasAS og vises, når spilleren har enten Ho-Oh eller Lugia på deres hold.

Kan du fange alle tre legendariske hunde i Omega Ruby?

Ja, du kan fange dem alle. De vises i forskellige dele af timen: x:00-x:20 for Raikou, x:20-x:40 for Entei og x:40-x:00 for Suicune.

Hvordan får du Spiritomb i Alpha Sapphire?

Interager med boghylden øverst til venstre i rummet. Efter at have læst noget slidt magasin om en Key Stone, gem dit spil her! Åbn Pokemon-menuen, gå ud igen, og du vil se Spiritomb er bag dig!

Hæver supertræning elbiler?

Supertræning giver spilleren mulighed for ikke at øge deres Pokémons niveau, men i stedet hæve dens statistik (dvs. indsatsværdier).

Maksimerer supertræning elbiler?

Der er ingen besked, men den vil ikke lade dig bruge den statistiske taske på den, og hvis du laver supertræning, får du 0 elbiler. Når du maxer dine elbiler fuldstændigt (som i 510/510), vil det fortælle dig, at du har en fuldt trænet Pokemon.

Hvordan får du evolution sten fra Super træning?

1 svar

  1. Du kan få en fra Team Flare-medlemmet i Laverre City, EFTER du har slået Elite Four.
  2. Besejr Psychic Inver fyren på Route 18.
  3. Find stenen i Terminus Cave.
  4. Slå Aegislah-supertræningen med en tid på 2:10 – 2:20 tilbage – Det er ikke en garanti for at få stenen, selvom du slår den inden for den tid.