Hvor accepteres Discover-kort ikke?

Costco

Hvorfor accepterer nogle steder ikke Discover?

Hvorfor er Discover ikke så bredt accepteret som Visa eller Mastercard? Der er omkring en syvendedel af antallet af Discover-kort som Visa-kort, så forhandlere har muligvis ikke så meget af et incitament til at acceptere dem. Discover opkræver nogle gange forhandlere mere for kortaccept end enten Visa eller Mastercard.

Er Discover accepteret på tankstationer?

Er Discover accepteret på alle tankstationer? 99 % af steder, der tager kreditkort i hele landet, accepterer nu Discover.

Tager Amazon Discover?

Amazon Pay accepterer kredit- og betalingskort. Kreditkort, der i øjeblikket accepteres, inkluderer Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diners Club og JCB. Amazon.com butikskortet er tilgængeligt til brug med udvalgte forhandlere.

Tager Chick Fil A Discover-kort?

Ja, Chick-fil-A accepterer American Express sammen med Visa-, Mastercard-, Discover- og Diners Club-kreditkort, fortalte en virksomhedsrepræsentant til os. Chick-fil-A accepterer også Apple Pay og mobilbetalinger gennem Chick-fil-A-appen. Kontanter og betalingskort accepteres også.

Kan du bruge Discover hos Costco?

Da Costco har en kontrakt med Visa, kan shoppere ikke bruge kreditkort understøttet af de tre andre hovednetværk, American Express, Mastercard eller Discover, på Costcos varehuse. Du kan dog betale med Mastercard og Discover-kort for køb foretaget på Costco.com og Costco-appen.

Kan jeg bruge et Discover-debetkort hos Costco?

Redaktionelt og brugergenereret indhold er ikke leveret, gennemgået eller godkendt af nogen virksomhed. Costco accepterer Discover-kort, men kun til onlinekøb på Costco.com. Du kan også bruge Mastercard og Visa-kort, når du handler på costco.com. Ved køb i butikken accepterer Costco kun Visa-kort.

Tager Costco opdagelse ved benzinpumper?

Alle Visa-kort. Costco Anywhere Visa®-kortet fra Citi. MasterCard. Discover-kort (inklusive JCB og Diners Club)

Hvordan bruger du Discover hos Costco?

Costco accepterer IKKE Discover I BUTIKKEN. Det VIL lade dig bruge Discover ONLINE. Så når oktober rammer Discovers 5% hos Warehouses, går jeg til Costco ONLINE og køber en masse Costco "Gavekort", som er den ENESTE ANDRE VALUTA, du kan bruge til at købe GAS hos Costco. (Det andet er et Visa-kort.)

Tæller Costco som en købmand Discover?

Discover-kort-købmandslisten inkluderer ikke "big-box" butikker som Walmart, Target, Sam's Club og Costco. Discountbutikker, dagligvarebutikker og tankstationer er heller ikke på listen.

Hvorfor tager Costco kun Visa?

Kort sagt vil Costco have dig til at bruge et Visa-kort, fordi det sparer dem for en betydelig mængde penge i transaktionsgebyrer. Du kan stadig bruge de fleste mærkedebetkort i registret, da "swipe" gebyrerne er meget lavere for handlende. Og Mastercard og Discover accepteres på Costco.com-webstedet.

Beder Costco om bevis for adresse?

Husstandskortholdere vil blive bedt om at fremvise bevis for, at de bor på samme adresse som enten det primære eller det tilknyttede medlem, når de afhenter deres kort ved medlemsskranken. For at tilføje nogen som din husstandskortholder, skal du besøge medlemsskranken hos din lokale Costco.

Vil Costco levere til en anden adresse?

Du kan ændre en leveringsadresse inden for 60 minutter efter du har afgivet din ordre. Du skal blot besøge Mine ordrer og vælge "Ordredetaljer" på den ordre, du vil opdatere. Under forsendelsesadressen skal du klikke på "Skift" for at foretage dine redigeringer. Du kan ændre en leveringsadresse inden for 60 minutter efter du har afgivet din ordre.

Hvor meget koster det at tilføje nogen til dit Costco-medlemskab?

Den årlige pris er $60 pr. kort (det ekstra Business Membership-kort plus et husstandsmedlemskort, som kan tildeles alle over 18 år på samme adresse). Der er fire måder at tilføje et virksomhedsmedlemskort på: Gå til Costco.com og log ind for at få adgang til dine kontooplysninger.

Har Costco ID alkohol?

Bestilling af alkohol Kunder skal være 21 år eller ældre for at bestille alkoholvarer og fremvise et godkendt billed-id, der viser deres fødselsdato ved levering. Vi kan ikke tilføje særlige ønsker om alkohol. Hvis en alkoholvare er udsolgt, vil din shopper kontakte dig for at få godkendelse til en erstatning. Ellers refunderer de varerne.