Hvilket er bedre dække Fossil eller Plume Fossil?

Plume Fossil laver en pokemon, der er fantastisk i spillet, og Cover Fossil laver en pokemon, der er bedre til konkurrence.

Hvad gør jeg med fanefossilet?

Plume Fossil kan genoplives til Archen, og Cover Fossil til Tirtouga. Når du har slået spillet, vil en mand i Twist Mountain, tæt på området med isklippen, give dig et tilfældigt fossil hver dag, undtagen Plume og Cover Fossils.

Er Tirtouga god Pokemon?

Tirtouga har mange ting at gøre for det: stor bulk, en god movepool, to gode evner og anstændig skrivning. Takket være dens evner Solid Rock og Sturdy er Tirtouga måske den bedste Shell Smash-bruger i Little Cup, simpelthen på grund af dens evne til at finde mange opsætningsmuligheder.

Hvilket fossil er Tirtouga?

Tirtouga (japansk: プロトーガ Protoga) er en Vand/Rock Fossil Pokémon introduceret i Generation V. Den genopstår fra et Cover Fossil og udvikler sig til Carracosta startende på niveau 37... Spilplaceringer.

SolGenopliv fra Cover Fossil ved Fossil Restoration Center på rute 8
Lad os gå PikachuLad os gå EeveeUopnåelig

Hvorfor er Archaeops forbudt?

Archeops er forbudt på grund af sin evne 'Hidden Power', der forhindrer begge spillere i at spille en Pokémon fra deres hånd for at udvikle en Pokémon. Derudover er mange dæk afhængige af evolution for at vinde spillet, så kampene ville blive utroligt skæve, så snart Archeops begyndte at spille.

Hvor god var Archaeops egentlig?

Den har et rigtig godt 140 baseangreb, og adgang til STAB Flying Gem Acrobatics. Selv med Defeatist, så længe du giver god støtte, er Archeops en virkelig farlig sweeper. I spillet er det ikke nyttigt, da du kun får Archen i Nacrene City, post E-4 (B2W2).

Hvorfor eksisterer defaitistisk?

Brugerinformation: theboogs. IIRC, dette er en hyldest til hardcore-bandet Hatebreed. De havde en sang, der hed "Defeatist", og lige siden da er de blevet "besejret" ved at ændre sig til en mindre god version af deres fortid.

Kan Archaeops flyve?

Den er i stand til at flyve, men er mere dygtig til at løbe, idet den tager en løbestart for at flyve med sine svage vingemuskler. For at opnå flyvning skal Archeops løbe næsten 25 mph ved at opbygge en hastighed på 2,5 miles.

Er Archeops god Pokemon White?

Nå, Archeops er en fantastisk Pokemon og er især nyttig mod de senere gymledere som Skyla og Brycen. Men den rigtige kicker, som du måske allerede ved, er dens evne: Defeatist - en evne, der sænker angreb og sp. angribe, når dens hk falder til under halvdelen.