Kan du bruge et Visa-gavekort på tankstationer?

Ja, du kan bruge dit Visa-gavekort på en tankstation. Men hvis du har en lav saldo på dit kort, er du muligvis ikke i stand til at bruge det på grund af det påkrævede "forhåndsgodkendelse"-beløb, der er angivet af dit pengeinstitut.

Hvad er forskellen mellem et forudbetalt Visa og et Visa-gavekort?

Den største forskel mellem de to afspejler deres varighed: forudbetalte kort kan genindlæses og bruges på ubestemt tid, mens gavekort generelt kun kan bruges, indtil dollarbeløbet på dem er opbrugt.

Kan du tage kontanter ud af et Visa-gavekort?

Hvis du har et Visa-gavekort og spekulerer på, om du kan få kontanter fra det, er det korte svar nok ikke. Selvom de to kort ligner hinanden, kan kun forudbetalte kort bruges til at få kontanter fra en pengeautomat eller til at få "penge tilbage" fra en købmand. Gavekort kan ikke.

Kan du overføre et Visa-gavekort til din bankkonto?

Kan du sætte et Visa-gavekort på din bankkonto? Du kan indsætte et gavekort på din bankkonto, dog ikke direkte. Visa-gavekort behandles som Visa-kreditkort, hvilket betyder, at saldoen ikke kan overføres til en konto.

Kan jeg overføre et Visa-gavekort til min bank?

Du kan bruge mobile betalingstjenester som CardCash (via PayPal) til at overføre dine penge fra dit gavekort eller forudbetalt til din bankkonto. Det er dyrere end blot at bruge gavekortet eller det forudbetalte kort til at købe varer. Så sørg for, at det virkelig er den kontante værdi, du ønsker fra gavekortet.

Står forudbetalte Visa-kort dit navn på?

Forudbetalte betalingskort sælges som gavekort i mange butikker og tilbydes af Visa, Mastercard og American Express. De genopladelige kort involverer normalt faktisk kredit og kræver som sådan et personnummer for at blive aktiveret. Ikke-genopladelige kort kræver kun navn og adresse.

Hvad betyder navnet på kortet for Visa-gavekort?

Hvis du bestiller et helt nyt Visa-kort, så vil du indtaste dit for- og efternavn (f.eks. John Smith). Hvis du giver gavekortet til en person, så angiv vedkommendes for- og efternavn på kortet. Dette er navnet, der vil blive knyttet til gavekortet, når det bruges.