Hvordan superscripter og abonnerer du på Whatsapp?

For hævet skrift skal du trykke på Ctrl + Shift + + (tryk og hold Ctrl og Shift nede, og tryk derefter på +). For subscript skal du trykke på CTRL + = (tryk og hold Ctrl nede, og tryk derefter på =).

Hvordan skriver man subscripts og superscripts på samme tid?

Indtast det tegn, du ønsker som hævet skrift, og formater det som hævet skrift. Indtast det tegn, du vil have som sænket skrift, og formater det som sænket... Du kan følge disse trin:

  1. Tryk på Ctrl+F9.
  2. Skriv "eq \a(1,2)" (uden anførselstegn).
  3. Tryk på F9 for at skjule feltet og skifte til feltets resultater.

Går fodnoter uden for tegnsætning?

Tal, der angiver fodnoter, skal altid vises efter tegnsætning, med undtagelse af et stykke tegnsætning3 - bindestregen.

Går stjerner efter menstruation?

Når en stjerne og et tegnsætningstegn (f.eks. punktum, spørgsmålstegn, udråbstegn) vises i slutningen af ​​en sætning, følger stjernen efter tegnsætningstegnet uden mellemrum mellem dem. For eksempel: Melby udtaler, at denne beslutning var fornuftig.

Kan du sætte to fodnoter ved siden af ​​hinanden?

Placer ikke flere fodnoter på samme punkt i din tekst (f.eks. 1, 2, 3). Hvis du har brug for at citere flere kilder i én sætning, kan du kombinere citaterne i én fodnote, adskilt af semikolon: 1. Hulme, "Romanticism and Classicism"; Eliot, "The Waste Land"; Woolf, "Modern Fiction," 11.

Hvad hvis du bruger to kilder i én sætning?

Når du citerer flere værker i parentes, skal du placere citationerne i alfabetisk rækkefølge og adskille dem med semikolon. Arranger to eller flere værker af de samme forfattere efter udgivelsesår. Hvis flere kilder er citeret i fortællingen om en sætning, kan de vises i en hvilken som helst rækkefølge.

Hvordan tilføjer du flere fodnoter?

Brug flere referencer til den samme fodnote: MS Word

  1. Indsæt din første (primære) fodnote som normalt.
  2. Placer indsættelsespunktet i dokumentet, hvor du vil have den sekundære reference til fodnoten.
  3. Vælg Indsæt | Reference | Krydsreference.
  4. Brug rullelisten Referencetype til at vælge Fodnote.
  5. Vælg den fodnote, du vil have brugt til denne reference.
  6. Klik på Indsæt.

Hvordan citerer du to gange i en sætning?

Ordne citater af to eller flere værker af forskellige forfattere inden for samme parentes alfabetisk i samme rækkefølge, som de optræder i referencelisten (inklusive citater, der ellers ville forkorte til et al.). Adskil citaterne med semikolon.

Kan du citere den samme kilde to gange i et afsnit?

Passende citationsniveau I stedet, når du parafraserer et nøglepunkt i mere end én sætning i et afsnit, citer kilden i den første sætning, hvor den er relevant, og gentag ikke citatet i efterfølgende sætninger, så længe kilden forbliver klar og uændret .

Kan du citere den samme kilde to gange i et afsnit Harvard?

Hvis du parafraserer fra 2 eller flere kilder inden for et afsnit, på en sådan måde, at informationen er integreret omfattende, citer begge kilder i slutningen af ​​afsnittet. I dette tilfælde skal du inkludere dem i citatet i teksten, adskilt fra året med et komma.

Citerer jeg efter hver sætning?

"Citatet bør kun vises efter den sidste sætning i omskrivningen. Hvis det dog vil være uklart for din læser, hvor din kildes idé begynder, skal du inkludere forfatteren til kilden i din prosa i stedet for i en parentes.

Skal jeg citere hver sætning?

For at gøre det klart, at citeret eller omskrevet information ikke er dit eget arbejde, citer hvert citat og hver ny forekomst af omskrevet information i dine afsnit.

Hvad skal man gøre, hvis to i teksthenvisninger er ens?

Løsningen er at stave så mange navne som nødvendigt (her til det tredje navn) ved efterfølgende citater for at adskille de to:

  1. (Marewski, Gaissmaier, & Gigerenzer, 2010)
  2. (Marewski, Gaissmaier, Schooler, et al., 2010)

Skal du citere efter hver sætning i Chicago?

Du behøver ikke at citere en kilde i sin helhed hver gang - forfatterens efternavn og et sidetal vil gøre det efter første gang.

Er Ibid brugt i Chicago stil?

Fra Chicago Manual of Style, afsnit 14.34: Du kan bruge den latinske forkortelse "Ibid." når der henvises til et enkelt værk, der er citeret i den umiddelbart forudgående note.

Hvor mange i teksthenvisninger skal et afsnit være?

Tre citater