Hvor meget koster Best Buy for at installere en subwoofer?

Svar. Bedste svar: Standardinstallation er 149,99 USD (//bby.me/zaahw) Et materialegebyr på 5 USD pr. køretøj vil blive vurderet på installationstidspunktet, og standardinstallation inkluderer ikke køretøjsspecifikke dele eller tilbehør. Til subwooferinstallation koster dele typisk $20-$300, men vil variere.

Kan du installere en subwoofer uden forstærker?

Subwoofere er designet til at øge basfrekvenserne, hvilket resulterer i en dyb, dunkende lyd. I de fleste tilfælde er de parret med en forstærker for at booste lyden. Hvis du ikke har midler til begge komponenter, kan du stadig tilslutte en subwoofer uden forstærker; det involverer simpelthen lidt mere knowhow.

Hvor lang tid tager en subwooferinstallation?

Hvis dens bare forstærker/sub tager 3-5 timer at gøre et godt stykke arbejde og afhængigt af køretøjet med 1 person, der arbejder på det. 2 personer halverer normalt tiden, SUV'er tager normalt længere tid.

Kan du sætte en hjemmesubwoofer i en bil?

I de fleste tilfælde er din subwoofer til hjemmebrug en aktiv subwoofer. Det betyder, at den formentlig har en indbygget forstærker, der bruges til at drive højttaleren. … Medmindre du vil have bassen til at overdøve resten af ​​musikken i din bil, skal du vælge en billig forstærker, der er vurderet til omkring halvdelen (i form af watt-output) af din hovedbilforstærker.

Hvor er det bedste sted at placere en subwoofer?

Typisk placerer du en subwoofer langs frontvæggen i rummet. Flytning af alle baslydene til subwooferen giver dine fronthøjttalere mulighed for at fokusere på mellem- og højfrekvenser. (Subwooferen kan håndtere alle lavfrekvente baslyde i en hjemmebiograf.)

Hvor meget koster det at installere en subwoofer og forstærker?

Leverandører opkræver omkring $100 for at installere en subwoofer, men prisen vil løbe over $300 for kompliceret installationsarbejde. Endnu bedre er at købe nogle eller alle dine komponenter, inklusive subwooferen, fra en forhandler, som vil installere den for dig som en del af købsprisen.

Kan du installere en subwoofer til en almindelig radio?

Hvis du tilføjer en forstærker og en subwoofer til et førsteklasses lydsystem fra fabrikken med dens egen standard subwoofer, skal du få dit signal til linjeudgangskonverteren fra den subwoofer. ... At tilføje en forstærker og subwoofer til en almindelig radio kan være den nemmeste måde at forbedre dit stereoanlæg i din bil på, hvis du gør det korrekt.

Hvor meget koster Best Buy for at installere højttalere?

Nej, du behøver ikke købe radioen fra Best Buy. Det er det fede ved deres GS Install. Du kan købe dækket, selen og installationssættet et andet sted og få dem til at installere det! … Bestbuy vil installere den radio, der ikke er købt gennem bestbuy, men de vil ikke være i stand til at garantere deres arbejde.

Hvad er den bedste bil subwoofer?

$100-$300: Mange touchscreen-stereoanlæg i god kvalitet er tilgængelige til dette prispunkt. De tilbyder en bred vifte af muligheder, så det er vigtigt, at du vælger de nøglemuligheder, du har brug for, for at finde den rigtige enhed til dit køretøj. Over $300: Premium touch screen bilstereoanlæg kan koste flere hundrede dollars.

Hvor meget koster det at sætte et godt lydanlæg i din bil?

Du kan købe et højkvalitets, budgetvenligt bilstereosystem for $400 til $500. Hvis du har lidt flere penge at bruge på bilstereo, kan du få et overlegent system til omkring $1000.

Installerer Best Buy bilforstærkere?

Svar. Bedste svar: Slet ikke! Selvom du har købt stereoudstyr andetsteds, hjælper vi dig gerne med at installere det. For mere information og for at få et overslag, sørg for at tale med en autotekniker i din lokale Best Buy-butiks installationsplads.