Hvilke forhandlere sælger Ulta-gavekort?

ULTA-gavekort i plast og digitale ULTA e-gavekort kan købes direkte hos ULTA, eller du kan købe ULTA-gavekort på GiftCards.com. ULTA-gavekort kan også købes i de fleste større dagligvarebutikker som Safeway, Vons, Albertsons og flere.

Sælger Target DoorDash-gavekort?

Hvis du er klar til at få fat i et gavekort, kan du gå over til DoorDash-webstedet, Paypal.com, BestBuy.com, Amazon.com og Walmart.com. Du kan også købe et kort personligt hos Target, Best Buy, Albertsons, Giant Eagle og Safeway. Der er gavekort til en værdi af $25, $50, $100 og $200, med nogle tilpasningsmuligheder.

Sælger Walmart DoorDash-gavekort?

DoorDash $25 gavekort (e-mail-levering) – Walmart.com – Walmart.com.

Kan du købe DoorDash med gavekort?

Du kan bruge gavekort på DoorDash, hvis de specifikt er leveringstjenestens officielle værdibevis. DoorDash tillader ikke gavekort beregnet til de restauranter, det leverer til. Du kan købe og indløse DoorDash-gavekort ved hjælp af hjemmesiden eller mobilappen.

Sælger Costco DoorDash gavekort?

Spar 15 USD på DoorDash DoorDash er en praktisk mulighed for levering af mad til hjemmet. Lige nu hos Costco for medlemmer kan du købe et $100 DoorDash eGift Card for $84,99. Det betyder, at du sparer 15 USD på et gavekort på 100 USD.

Hvordan kan jeg købe et Costco-gavekort uden et medlemskab?

Du kan ikke købe kontanter/gavekort, hvis du ikke er medlem. Du kan give en til et ikke-medlem i gave, og de kan bruge den i butikken. Der står lige på kortet, at ikke-medlemmer kan bruge kortet.

Kan du bruge et Costco-gavekort til at købe et medlemskab?

Deres medlemskab starter officielt, når det er indløst. Hvis modtageren allerede er et aktivt Costco-medlem, kan de stadig bruge Gaven af ​​Medlemskab til at opgradere til et Executive-medlemskab eller forny et eksisterende medlemskab.

Hvordan indløser jeg mit Costco-belønningskort?

For at indløse dem skal du blot besøge dit lokale Costco-lager (de er gyldige overalt i USA, inklusive Puerto Rico). Bemærk venligst, at belønningskuponer ikke kan indløses på vores tankstationer eller online på Costco.com.

Hvordan bruger jeg mine Costco executive rewards-point online?

Selvom dit Executive Membership 2% Reward-certifikater ikke accepteres som en betalingsform, når du foretager dine køb online, er der en løsning. Du kan bruge dit belønningscertifikat til at købe et Costco Shop Card på dit lokale lager. Du finder adressen og kontaktoplysningerne på din nærmeste Costco lige her.