Er det pacifistisk at spise Vegetoid?

At fortære en vegetoid gør ikke et pacifistisk løb til et neutralt løb.

Hvordan slår du Vegetoid pacifist?

Pacifistiske fjende møder

  1. Skimmelsvamp: Du kan straks skåne dem.
  2. Vegetoid: Bed ham om aftensmad, og tag fat i de grønne projektiler under hans angreb og skån ham.
  3. Migosp: Kan blive skånet, når han er det eneste monster, der er tilbage.
  4. Loox: Tag ikke fat på ham én gang for at skåne ham.

Ødelægger det at dræbe Napstablook pacifister?

"At dræbe" Napstablook får hovedpersonen til at miste ét "erfaringspunkt", hvilket efterlader EXP upåvirket. På grund af dette får det ikke en True Pacifist Route til at slutte og er et hint tidligt i spillet om, at erfaringspoint ikke er det samme som EXP.

Ødelægger pick on loox pacifistisk?

Ja. Kun at dræbe ødelægger dit pacifistiske løb. I demoen fik du EXP for at angribe. Men i det fulde spil får du kun EXP (Execution points) for at dræbe.

Påvirker det pacifister at dræbe dummyen?

At ødelægge Dummyen afbryder ikke forsøget på True Pacifist Route. Hvis hovedpersonen taler med dummyen, lykønsker Toriel dem. Mad Dummy er rasende over, at hovedpersonen fjernede Dummyens fremtidige chance for at blive kropslig.

Kan du flygte i ægte pacifist?

Jep. Du kan. Du vil stadig få en pacifistisk slutning.

Hvordan bliver du ven med Alphys pacifist?

Tænd for generatoren for at udløse en samtale med Alphys. Gå tilbage til elevatoren nær generatorrummet for at blive fordrejet til New Home, med udgangen spærret af vinstokke. Dette signalerer, at den sande pacifistiske slutning vil indtræffe.

Kan man blive ægte pacifist efter folkedrab?

Du kan lave en ægte pacifistisk afslutning efter folkemordsrute, hvis du siger, lad være, og efter at have åbnet spillet siger nej, hvilket betyder, at det nulstiller dit spil, og du kan lave en pacifistisk/ægte pacifistisk afslutning.

Kan du få ægte pacifist første løb?

Du kan ikke gennemføre et True Pacifist Run, medmindre du har mindst én Neutral under bælte. Hvis du skånede alle, kan du genindlæse din save og hænge ud med Papyrus og Undyne.

Er Alphys forelsket i mennesket?

Alphys er forelsket i Undyne, men Alphys frygter, at Undyne finder ud af sandheden, hvis hun bekender sine følelser. Alphys deler sin kærlighed til menneskelig anime og manga med Undyne, selvom Alphys overbeviser Undyne om, at anime og manga er faktiske skildringer af menneskets historie.

Ødelægger det at flygte et ægte pacifistisk løb?

I betragtning af at man flygter fra hver kamp, ​​de kan (minus boss-kampe og Toriels kamp), men skåner alle monstre, når de ikke kan flygte, vil det i sidste ende vise sig at være et "pacifistisk neutralt" løb (som dybest set skåner alle, men ikke at gennemføre en ægte pacifistisk rute).

Hvorfor fik TI ikke den pacifistiske slutning?

For at få den pacifistiske afslutning skal du gøre følgende: Nå den sidste kamp uden at dræbe nogen. Du må ikke have optjent nogen EXP overhovedet. Bliv ven med Papyrus, hvis du ikke allerede har gjort det.

Kan du slå Undertale uden at dræbe nogen?

Undertale-tip Du behøver ikke at dræbe nogen, og medmindre du vil dræbe alle, har du det bedre uden blodsudgydelser – ikke kun er det den eneste måde at opleve den 'sande' slutning på, langt de fleste af dine møder med fjender er meget nemmere, hvis du lader dit våben stå ubrugt.

Hvordan bliver du ven med Undyne efter Flowey?

1 svar. For virkelig at blive ven med Undyne, skal du "date" Papyrus og blive ven med ham, og derefter gå til Undynes hus i Waterfall (nær Napstablooks hus lige efter skraldezonen). Tal med Papyrus for at starte hangoutet med Undyne. Du skal heller ikke have dræbt et eneste andet monster under dit gennemspil.

Kan du gøre pacifist efter neutral?

Du kan kun gøre det efter neutral. Ingen grund til at nulstille dit spil efter dit neutrale løb, (medmindre du har fået nogen EXP eller LOVE), kan du bare gå tilbage, hænge ud med Undyne og udføre True Lab-delen for at komme til den endelige chef for Pacifist Route.

Hvad sker der, hvis du dræber sammenlægningerne?

Du har lige "humant aflivet*" Amalgamates! For uden beslutsomhed om at holde dem i live, regenereres deres helbred ikke, og det ville i sidste ende komme til et punkt, hvor deres alder vil klare resten.

Dør Asgore pacifistisk?

Hovedpersonen får valget mellem at dræbe Asgore ved at vælge FIGHT-knappen eller skåne ham ved at vælge den delvist reparerede MERCY-knap.

Hvad sker der, hvis du dræber Flowey i neutral?

Hvis hovedpersonen dræbte Flowey på en tidligere neutral rute (eller hvis de afbrød folkedrabsruten, selvom de skånede ham), interagerer han ikke med dem igen, før hovedpersonen når New Home igen. Hvis hovedpersonen skånede ham, dukker han op i begyndelsen af ​​ruinerne igen og rådgiver dem om, hvad de skal gøre.

Hvad sker der, hvis omega Flowey dræber dig?

Hvis du dør nok gange, beskylder Flowey dig for at dø med vilje og kalder dig syg. Jeg vil samle alt lyset og oplyse din morgen.

Er sans ligeglad med Frisk?

Igennem denne rejse har Sans vist, at han bekymrer sig om Frisk. Han er måske ligeglad med mange af begivenhederne i verden omkring ham – især i starten – men ved at knytte sig til Frisk (især på Pacifist-ruten), begynder han at bekymre sig igen. Han lærer at leve med håb i stedet for blot at give op.

Er Sans faktisk ness?

I denne video postulerede MatPat, at Sans fra Undertale er Ness, hovedpersonen i spillet EarthBound (eller mere specifikt versionen af ​​Ness fra Earthbound: Halloween Hack, et hack af EarthBound skabt af Toby Fox, skaberen af ​​Undertale).

Drikker sans ketchup?

Ja. I scenen, hvor hovedpersonen og Sans sidder på Grillby's, tilbyder Sans dig en flaske ketchup.

Hvorfor har SANS kun ét blåt øje?

I en af ​​tegneserierne tager GASTER SANS med til et eksperiment. Han prøvede at teste noget med Sans' øje og prøvede at genoprette sit eget øje. På grund af Sans dårlige helbred, BRUDE Gaster sit øje, hvilket gjorde ham blind og gløden ikke-eksisterende.

Hvorfor spiser sans ketchup?

Så vi har forklaret, hvad beslutsomhed har at gøre med sans, og hvorfor han har 1 hk, men hvordan har han så meget og er i stand til at skjule det så godt... svaret er i ketchuppen, hvorfor skulle nogen ellers drikke så meget om dagen. Det er for at holde sin magt skjult og give ham en måde at forsvare undergrunden på.

Er Sans fra Undertale ond?

Han er et dovent skelet, der elsker ordspil, som er en støttende hovedperson på de "pacifistiske" og "neutrale" ruter i Undertale, og en heroisk antagonist/endelig chef for "folkemordsruten". Han er kendt for sine utroligt svære … læs mere. Sans er IKKE ond.

Hvorfor hedder Megalovania Megalovania?

Ordet "Megalovania" er en kombination af "Megalomania" og "Transsylvanien". "Megalomania" er cheftemaet fra spillet Live A Live, som fungerede som inspiration til "Megalovania." Selvom Megalovania ikke direkte citerer Megalomanias melodi, har den en lignende følelse og struktur.

Hvorfor er sans den eneste, der bløder?

Grunden til at Sans kan bløde, er fordi knogler har blodkar. For pokker, det er knoglemarv, der laver blodceller. Det er bogstaveligt talt så enkelt som det. Også for enhver, der er ved at kommentere, at dette ikke giver mening, da han er et monster, bedes du genlæse mit første afsnit i dette indlæg.