Hvad er funktionen af ​​backspace-tasten?

Backspace ( ← Backspace ) er tastaturtasten, der oprindeligt skubbede skrivemaskinevognen en position bagud og i moderne computersystemer flytter skærmmarkøren en position bagud, sletter tegnet på den position og flytter teksten tilbage efter den position med én position.

Hvad er genvejstasten til at slette en fil?

Hvis en fil ikke længere er påkrævet, kan den slettes:

  1. Vælg filen.
  2. Tryk på applikationstasten (eller Shift + F10), pil ned til Slet og tryk på Enter. Alternativt kan du trykke på Delete-knappen eller Control + D.
  3. Der vises en meddelelse, der spørger, om du er sikker på, at du vil slette denne fil. Tryk på Y for Ja.

Hvad er forskellen mellem delete-tast og backspace-tast?

På dit tastatur er der forskel på Backspace- og Del-tasterne. Tryk på Backspace for at slette det indtastede tegn til venstre for den blinkende markør for indsættelsespunkt, som normalt. Hvis du trykker på Del, fjernes tegnet til højre.

Hvordan sletter jeg uden at bruge backspace?

Denne er hurtig og nem, men noget du måske ikke ved... Hvert tastatur har en delete/backspace-tast til at slette baglæns, men hvis det ikke har en "delete forward"-tast ⌦, skal du blot holde fn-tasten (funktion) nede og tryk på slettetasten. Hvis det foretrækkes, kan du også bruge ⌃ kontrol + D til at slette videre.

Hvordan sletter jeg et ord uden backspace?

Alt du skal gøre er at holde Ctrl-tasten nede for at fremskynde dine sletninger. Brug af Ctrl+Delete sletter tekst fra indsættelsespunktet til slutningen af ​​det næste ord. For eksempel, hvis du vil slette fire ord til højre, skal du blot trykke på Ctrl+Delete fire gange.

Hvad er genvejstasten til at fortryde den sidste handling i et dokument?

Tryk på CTRL+Z for at vende din sidste handling. Du kan fortryde mere end én handling. Tryk på CTRL+Y for at vende din sidste Fortryd.

Hvordan kan jeg gendanne slettede filer?

Du har slettet noget og vil have det tilbage

  1. Gå til drive.google.com/drive/trash på en computer.
  2. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
  3. Klik på Gendan.