Hvordan får jeg nøglen til succes i ffx2?

Hvis du vil have nøglen til succes, bliver du nødt til at forlade Garik som han er (slå ham ikke ihjel) og udføre alle Moonflow-missioner. Du kan dog nu ikke gennemføre Mt. Gagazet, så ingen 100,0% på én gang og ingen maskot denne gang.

Hvordan gør man rikku til den skyldige?

Calli. Calli navngivet som den skyldige. For at Calli kan blive mistænkt, skal spilleren fuldføre "Gøg for Chocobos"-missionen i kapitel 2, men må undlade at nå Chocobo Eater inden for den tildelte tid. Dette ville betyde, at Calli ikke får en chocobo.

Hvordan får du den fantastiske Chocobo i FFX 2?

For at erhverve den fantastiske chocobo skal du først låse op for fangehullet inde i chocobo-staldene i kapitel 5. For at gøre dette skal du fange 14 chocoboer efter kapitel 5. Sørg også for at have en generøs forsyning af forskellige greens. Du skal bruge omkring 400 af hver.

Hvordan får jeg min Chocobo over rang 10?

Erfaringspoint[redigér] Din chocobo vil maksimere sit niveau, når den når rang 10. For at komme over 10, skal du låse op for evnen til, at den kan tjene erfaring på sit nuværende niveau ved at bruge en Thavnairian Onion.

Hvordan får du Krakka rodfrø?

Fået fra: Sælger NPC(5)

  1. Materiale leverandør. Tåge (X:11,0 Y:11,0) Andre steder.
  2. Tanie. New Gridania (X:11.0 Y:11.1)
  3. Materiale leverandør. Lavendelbedene (X:11,9 Y:8,3) Andre steder.

Hvordan får jeg Thavnairian scale pulver?

Heldigvis, hvis du har fulgt med dine daglige rouletter og pligter, burde gebyret ikke være for højt. Fra dette tidspunkt kan du købe en enhed Thavnairian Scalepowder for 250 Tomestones of Poetics hver. De kan købes hos Auriana på Revenant's Toll, eller Hismena på Idyllshire.

Hvordan får man mere våbenmodstand?

Modstandsvåben kan forbedres yderligere ved at fuldføre de historieopdrag, der vil blive tilføjet i fremtidige patches.

Hvordan får jeg Thavnairian mist?

Købt fra Auriana i Mor Dhona (x22,y6) for 20 Allagan Tomestone of Poetics.

Hvordan får du relikvievåbenet i Zenith?

Zenith. Zenith Weapons er en lille opgradering til elementniveau 90 våben, og er erhvervet fra en simpel quest. Den første opgradering kræver, at der kun købes tre Thavnairian Mists fra Auriana i Revenant's Toll, Mor Dhona (x22,y6). Hver koster 20 Tomestones of Poetics, hvilket giver i alt 60 tomestones brugt pr. relikvie.

Hvordan opgraderer jeg mit relikvievåben?

Efter at have anskaffet et relikvievåben (iLvl 80), kan det opgraderes til et Zenith relikvievåben (iLvl 90) ved at kombinere Thavnairian Mist x3 i Furnace i Hyrstmill, North Shroud.

Hvordan får du Gangos?

For at komme tilbage til Gangos skal du blot rejse til Doman Enclave. Hvis du er indstillet på aetherytes i begge områder, vil du være i stand til at teleportere herfra til Gangos. Hvis ikke, bliver du nødt til at hoppe på en anden båd derfra.