Er alle haveslangefittings lige store?

Hvad er gevindstørrelsen på haveslangefittings? … Alle fittings er af samme størrelse, men specificeret af rør eller slanges indvendige mål. Så typiske fittings er 3/4-11,5NH eller 5/8-11,5NH (3/4 er den indvendige diameter, 11,5 er gevindstigningen). GHT er ikke kompatibel med National Pipe Tapered (NPT).

Hvilken størrelse er en standard haveslangemontering?

Haveslangestørrelsen varierer overvejende mellem 3/8 til 3/4 tomme i diameter. Selvom større størrelser slanger bruges i kommerciel anvendelse, er den mest populære størrelse slange, der bruges til at levere vand fra din tap til haven i USA, 5/8 tomme i diameter.

Hvad er en hunslangetilslutning?

Haveslanger forbindes ved hjælp af en han/hun gevindforbindelse. Den tekniske betegnelse for dette arrangement er en "slangeunion". … Hungevindet er forkortet FHT, og handelen er forkortet MHT. Denne fitting bruges med ​1⁄2-tommer, ​5⁄8-tommer og ​3⁄4-tommer slanger.

Hvordan fastgør man en slange til en sprøjtepistol?

Skru en 3/4" gevindstik til udendørs hane på højtryksrenserens vandindtag. Fjern sprøjtepistolen, hvis den er monteret fra enden af ​​slangen. Skub pistoltilslutningen på enden af ​​slangen på haneforbindelsen på trykket vaskemaskine.

Hvorfor lækker min slange ved vandhanen?

Det vigtigste at afgøre er, hvor lækagen på din slange rent faktisk kommer fra. … Hvis din slange altid lækker rundt om tilslutningen til vandhanen, kan du have enten et problem med selve studsen eller slangetilslutningen. For at udelukke et problem med vandhanen, skru din slange af og tænd for vandet.

Hvilken størrelse er hunenden af ​​en haveslange?

Hunenden er haveslangegevind (GHT), og hanenden er 3/4 konisk rørgevind.